Норвежката авто група Sulland Group избра DealerBox за своя нов премиум бранд Voyah

януари 24, 2023

Electric Way, част от норвежкия автомобилен дилър Sulland group, избра да си партнира с Intelligent Systems за премиум бранда сред електрическите коли Voyah. Всички бизнес процеси на Electirc Way са оптимизирани и дигитализирани с автомобилното решение DealerBox на Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Облачното решение DealerBox автоматизира процесите в Electric Way, включващи  поръчката на кола, продажби, транспорт, резервни части и сервизно обслужване. Дилърската мениджмънт система (DMS)  осъществява ефективна взаимовръзка между процесите в Electric Way и нейните партньори в дигиталното пътешествие – финансови институции, застрахователи, сервизни центрове, логистични доставчици.

“Партньорството ни с Intelligent Systems ни даде възможност да моделираме бъдещето в продажбите на автомобили. Целта ни не е само да продаваме електрически коли, но и да добавяме стойност към услугата с помощта на напълно дигитализирани и иновативни процеси.”, заяви Espen Holjeр, VP IT & Tech, Electric Way

DealerBox предоставя на Electric Way система за първокласно клиентско обслужване. Процесът е дигитализиран и обхваща всяка стъпка – от първоначалния интерес на клиента до доставянето на колата до дома.

Запазването на тест драйв, конфигурирането и поръчката, подписването на договора, кандидатстването за финансиране, сервизът – всички потенциални нужди и екстри са достъпни онлайн. Целта на новия агентски модел в покупката на кола е да се спестят усилия и време на клиента, ненужна документация на хартия, както и посещенията в шоурума.

DealerBox променя модела на покупка на кола. Свържете се с нас. Разгледайте богато ни портфолио, за да научите повече за останалите приложения, създадени от нашия екип.