Свържете всяка e-commerce платформа с Dynamics 365 Business Central 

ноември 03, 2022

Платформите за електронна търговия станаха все по-популярни като алтернативни канали за продажба през последните години. Повече компании ги използват, за да разширят клиентската си база и да увеличат продажбите си. Собствениците обаче често срещат проблеми с непоследователни данни за стоките, разходите и наличностите между техния онлайн магазин и Microsoft Dynamics 365 Business Central, което може да доведе до загубени или пропуснати възможности за продажба и неудовлетвореност на клиентите. 

За да се справите с тези трудности, нашият екип разработи E-commerce Integration Framework, базиран на API connector, който свързва вашата платформа за електронна търговия и Dynamics 365 Business Central. Инструментът помага на бизнеса с безпроблемното прехвърляне на информация между системите чрез използване на API (Application Programming Interface), проста инсталация и настройка на съпоставяне на данни в Dynamics 365 Business Central. 

Приложението може да се интегрира с най-популярните платформи за електронна търговия като nopCommerce, BigCommerce, Magento, Wix, ShopWired, WooCommerce, Vtex и други. 

Веднъж интегрирано приложението има за цел да премахне човешки грешки и да намали времето и усилията, необходими за ръчно прехвърляне на данни. Взаимодействията между Dynamics 365 Business Central и вашата e-commerce платформа са автоматизирани и рационализирани, което прави това възможно. Освен това решението позволява свързаност с B2C и B2B платформи за електронна търговия. 

Приложението премина успешно процеса на сертифициране на Microsoft и вече е достъпно в AppSource

Какви са другите предимства, които ще получите, ако изберете E-commerce Integration FrameworkСвържете се с нас за повече информация. 

Разгледайте богатото ни портфолио, за да научите повече за другите приложения, създадени от нашия екип.