Chat with us, powered by LiveChat

Teams – едно от най-вълнуващите приложения в Office 365

март 15, 2017

След тестов период, започнал през ноември 2016г., на 14 март Microsoft направи Teams достъпен за своите над 85 милиона бизнес потребители на Office 365. Платформата за комуникация и колаборация е безплатно допълнение към почти всички съществуващи месечни абонаментни планове на облачната услуга, като освен работа през уеб браузър, потребителите имат на разположение десктоп и мобилно приложение за Windows, Android и iOS устройства.

Teams е много повече от поредната чат-базирана система с възможности за групови дискусии, видео разговори и споделяне на файлове. Решението е интегрирано состаналите продукти на Microsoft (Excel, Word, OneNote, SharePoint, Power BI и др.) и предоставя конектори към Dynamics 365, Salesforce, Jira, MailChimp, Google Analytics, Stack Overflow и още над 150 външни софтуерни продукти и ботове.

„Преминаването към съвременен, отворен и прозрачен стил на работа е част от основната ни философия, че няма универсално решение за всички.“, заяви в интервю Mira Lane – UX lead, Microsoft Teams. „Организациите се различават в начините си на работа и комуникация. Някои ще използват множество инструменти – например Yammer, през който Главният изпълнителе директор да се обръща към служителите, но за по-тясно сътрудничество и комуникация ще изберат Microsoft Teams. Смятаме, че е удачно да бъдат гъвкави.“

Регистрирайте се за вашата безплатна пробна версия на Office 365, включваща приложението Teams.

Сподели

Новини и известия по имейл