VeriPark с участие на Финансовия технологичен форум: Дигиталният свят на финансите

март 26, 2019

С радост ви съобщаваме, че Intelligent Systems и VeriPark ще участват в 21-ия Финансов технологичен форум на 10-ти април 2019. Събитието, което традиционно е насочено към представители на финансовия сектор, ще се състои в Sofia Event Center. Нашите партньори от VeriPark ще ни запознаят с новото при специализираните системи за управление на бизнес процесите.

VeriPark ще бъдат представлявани от Онур Чинга, Регионален мениджър на продажбите за Централна и Източна Европа. Той ще изнесе лекция на тема „Използване на machine learning за кръстосани продажби“ и ще сподели своя опит в трансформирането на банките и застрахователите в дигитални лидери.

Тази година Финансовият технологичен форум ще се фокусира върху дигитализацията на финансовия сектор и как информационните технологии променят индустрията. Събитието събира финансови институции и технологични компании и се осъществява със съдействието на: Асоциация на банките в България, Асоциация на българските застрахователи и Българска асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване.

За VeriPark

Като единствения независим световен доставчик на софтуерни решения за финансовия сектор, VeriPark притежава ноу-хау, с което си заслужава да се запознаете. VeriPark предлага решения на клиенти от Allianz и Generali до OTP Bank и ING Bank.

По време на събитието ще можете да зададете Вашите въпроси и на щанда на VeriPark, и да научите повече за дигиталната трансформация във финансовия сектор.

Intelligent Systems и VeriPark ви очакват в Sofia Event Center на 10-ти април.

Сподели

Новини и известия по имейл