Запознайте се с Intelligent Systems на Microsoft Inspire 2019 в Лас Вегас

юли 03, 2019

Присъединете се към нас този 14 до 18 юли на конференцията Microsoft Inspire, където ще присъстват партньори от над 130 държави. Конференцията ще се състои в Лас Вегас и ще имате възможност да се запознаете с Милен Манчев, директор бизнес развитие в Intelligent Systems.

Милен ще ви разкаже повече за опита на компанията, златен партньор на Microsoft, в над 450 завършени проекта в повече от 55 държави. Ето някои от решенията, услугите и модулите, които предлагаме:

Ето малко повече информация за Милен: преди да започне работа като директор бизнес развитие в Intelligent Systems, Милен прекарва почти десетилетие в Microsoft, първо като директор малки и средни предприятия и партньори. През 2012 той става търговски директор и мениджър партньори за бизнес приложения за Централна и Източна Европа в Microsoft.

Не се колебайте да се запознаете с него по време на Microsoft Inspire. Ако желаете да насрочите среща с Милен, пишете ни на  info@isystems-group.com или попълнете формата за контакти на уебсайта ни. Ще се видим на Microsoft Inspire 2019!

Сподели

Новини и известия по имейл

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.