Новият дилърски модел

Какви промени предстоят в автомобилната индустрия? Производителите на оригинално оборудване (OEM) насочват вниманието към дигитализацията на платформи и процеси. Ключовите изисквания на дилърите са свързани със сигурност и мащабност, които обхващат агентски услуги и директна продажба на автомобили. 75% от клиентите очакват да купят колата си онлайн.

Алтернативна мобилност

Хибридната работна среда и променящите се клиентски предпочитания предизвикват автомобилния сектор да се адаптира. Нараства търсенето на лизинг на превозни средства, абонаментен принцип на собственост, както и организирани превози и споделено пътуване. В бъдеще мобилността ще бъде лесна, подвластна на гъвкави решения и индивидуални предпочитания.

Електрифициран и екологичен

Електрическите превозни средства стават все по-популярни с прехода към концепцията „без емисии“ и бързия напредък в AI и машинното обучение. Автомобилът на бъдещето е електрифициран, автономен, споделен, свързан и ежегодно актуализиран според анализите на PwC. Очаква се над 55% от всички продажби на нови автомобили да бъдат напълно електрифицирани до 2030 г.

Car

Автомобили

Heavy vehicles

Камиони

Agricultural machinery

Агро техника

Construction machinery

Строителна техника

Spare parts

Резервни части

Rent-a-car

Рент-а-кар

Разширено решение за дилъри и вносители на автомобили (DMS & IMS)

Поддържането на пълна история на поддръжката на всяко превозно средство и проследяването на целия цикъл на продажби изисква добра интеграция между различни източници на данни. Облачната платформа DealerBox обединява най-добрите възможности на Microsoft Dynamics Business Central с дългогодишната експертиза на нашия екип.

Intelligent Systems разработи софтуерно решение за вносители и търговци на автомобили благодарение на своя 19 г. опит в търговията на дребно с автомобили, камиони, агро техника и други превозни средства.

DealerBox обхваща целия бизнес цикъл в рамките на всяка организация – от продажби и маркетинг, лизинг и застраховка, коли под наем, резервни части и ремонтни услуги през финанси и счетоводство, до подробни отчети и анализи за бизнеса.

Цената на решението включва два основни компонента – лицензи и услуги по внедряване. Лицензите могат да се купят еднократно или да се използват като месечен абонамент. Цената на услугите по внедряване варира в зависимост от изискванията на клиента. DealerBox изисква минимум десет потребители.

Решението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

Научете повече за

DealerBox

DealerBox logo

DealerBox Leasing предлага широк набор от функционалности, които правят лизинговите операции по-лесни, като същевременно гарантират повишена производителност и сигурност на данните. Освен това решението включва Dynamics 365 Sales (CRM), което позволява проследяване на всеки клиент и техните договори за лизинг. Решението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.


Ползи

 • Ангажираност към клиента през множество канали
 • Пълна история за всеки клиент
 • Гъвкав конфигуратор на автомобили и калкулатор на цени
 • Подобрена комуникация с доставчиците
 • Оптимизирано управление на веригата за доставки
 • Автоматизирана консолидация на данни
 • Поддръжка на различни марки
 • Възможност за проследяване на автомобила – в производство, на път, в склад
 • Прозрачен процес на обслужване и управление на ресурсите
 • Безкрайни възможности за интеграция – с OEM, четци за баркодове и принтери, мобилни устройства, сайтове за електронна търговия и др
 • Анализи и отчети на различните KPI

Искате ли да научите повече? Посетете уебсайта на DealerBox и насрочете безплатен софтуерен тест драйв!

Клиентите за нас

Опитахме се да намерим не само системен интегратор, но и надежден, дългосрочен партньор. Избрахме Intelligent Systems заради техния опит в автомобилната индустрия. Години по-късно още вярвам, че направихме правилния избор.
Nikolay Nedyalkov Bulavto

Николай Найденов

Търговски директор, Булавто


Помагаме им да трансформират бизнеса си

Layer 4
Avtounion_logo
Megatron_logo
interagri
M_logo
skoda
vareks-ood-logo
Moto Pfohe