Chat with us, powered by LiveChat

Дилърите на автомобили днес ежедневно посрещат предизвикателствата на
силно конкурентния пазар, увеличаващия се брой марки, модели и видове оборудван и натиск от страна на производителите. Клиентите не правят нещата по-лесни, тъй като нуждите и предпочитанията им бързо се променят, породени от различни причини – икономически, технологични и други. Те имат безкрайни източници на информация, за да им помогнат да разберат какво точно търсят, да търгуват с цени, условия и предпочитания.
При наличието на все по-малки маржове, поддържането на запаси от цялата гама автомобили, техните опции и съответните резервни части, излиза твърде скъпо на дилърите. За вносителите и дилърите на автомобили е важно да оптимизират веригата за доставки, складовите наличности и да осигуряват оптимално клиентско обслужване.

Вносители и дилъри на превозни средства

Дилъри на резервни части

Rent-a-car

Нашето предложение

С повече от 15 години опит в сектора, ние разработихме софтуерно решение за автомобилни дилъри. Платформата DealerBox съчетава силата на Microsoft Dynamics с широкото ноу-хау на нашия екип, придобит по време на проектите за Ford, Land Rover, Skoda, Volkswagen, Opel и дилъри на много други марки. DealerBox е в състояние да обхване целия бизнес цикъл във вашата организация – от продажби и CRM, поддръжка и управление на складове, през управление на услуги, до финанси и счетоводство и BI, за да осигурят ключови данни за менджмънта по всяко време. DealerBox предлага различни възможности за намаляване на разходите, увеличаване на печалбите, повишаване на удовлетвореността на клиентите и постигане на по-добро конкурентно предимство.

DealerBox logo

Ползи

  • Пълна история за всеки клиент
  • Гъвкав конфигуратор на автомобили и калкулатор на цени
  • Подобрена комуникация с доставчиците
  • Оптимизирано управление на веригата за доставки
  • Автоматизирана консолидация на данни
  • Анализи и отчети на различните KPI
  • Поддръжка на множество марки
  • Възможност за проследяване на автомобила – в производство, на път, в склад
  • Прозрачен процес на обслужване и управление на ресурсите
  • Безкрайни възможности за интеграция – с OEM, четци за баркодове и принтери, мобилни устройства, сайтове за електронна търговия и др.

Искате ли да научите повече? Посетете уебсайта на DealerBox и насрочете безплатен софтуерен тест драйв!

Клиентите за нас

Опитахме се да намерим не само системен интегратор, но и надежден, дългосрочен партньор. Избрахме Intelligent Systems заради техния опит в автомобилната индустрия. Години по-късно още вярвам, че направихме правилния избор.

Nikolay Nedyalkov Bulavto

Николай Найденов

Търговски директор, Булавто

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Ресурси

Научете повече за автобранша като свалите следните материали:

Актуално

НОВИНИ
15 октомври

Промени в лицензирането на Dynamics 365

Този месец, октомври 2019, ще влязат в сила основни промени в лицензирането на приложенията от семейството на Dynamics 365. Цялостното...

БЛОГ
10 септември

Защо компанията ми да избере цялостно специализирано решение за транспортни компании?

Да управлявате транспортна компания може да бъде предизвикателство, особено когато вземете предвид, че това е бизнес с много различни аспекти,...