Chat with us, powered by LiveChat

Дилърите на автомобили днес ежедневно посрещат предизвикателствата на
силно конкурентния пазар, увеличаващия се брой марки, модели и видове оборудван и натиск от страна на производителите. Клиентите не правят нещата по-лесни, тъй като нуждите и предпочитанията им бързо се променят, породени от различни причини – икономически, технологични и други. Те имат безкрайни източници на информация, за да им помогнат да разберат какво точно търсят, да търгуват с цени, условия и предпочитания.
При наличието на все по-малки маржове, поддържането на запаси от цялата гама автомобили, техните опции и съответните резервни части, излиза твърде скъпо на дилърите. За вносителите и дилърите на автомобили е важно да оптимизират веригата за доставки, складовите наличности и да осигуряват оптимално клиентско обслужване.

Вносители и дилъри на превозни средства

Дилъри на резервни части

Rent-a-car

Нашето предложение

С повече от 15 години опит в сектора, ние разработихме софтуерно решение за автомобилни дилъри. Платформата DealerBox съчетава силата на Microsoft Dynamics с широкото ноу-хау на нашия екип, придобит по време на проектите за Ford, Land Rover, Skoda, Volkswagen, Opel и дилъри на много други марки. DealerBox е в състояние да обхване целия бизнес цикъл във вашата организация – от продажби и CRM, поддръжка и управление на складове, през управление на услуги, до финанси и счетоводство и BI, за да осигурят ключови данни за менджмънта по всяко време. DealerBox предлага различни възможности за намаляване на разходите, увеличаване на печалбите, повишаване на удовлетвореността на клиентите и постигане на по-добро конкурентно предимство.

DealerBox logo

Ползи

  • Пълна история за всеки клиент
  • Гъвкав конфигуратор на автомобили и калкулатор на цени
  • Подобрена комуникация с доставчиците
  • Оптимизирано управление на веригата за доставки
  • Автоматизирана консолидация на данни
  • Анализи и отчети на различните KPI
  • Поддръжка на множество марки
  • Възможност за проследяване на автомобила – в производство, на път, в склад
  • Прозрачен процес на обслужване и управление на ресурсите
  • Безкрайни възможности за интеграция – с OEM, четци за баркодове и принтери, мобилни устройства, сайтове за електронна търговия и др.

Искате ли да научите повече? Посетете уебсайта на DealerBox и насрочете безплатен софтуерен тест драйв!

Клиентите за нас

Опитахме се да намерим не само системен интегратор, но и надежден, дългосрочен партньор. Избрахме Intelligent Systems заради техния опит в автомобилната индустрия. Години по-късно още вярвам, че направихме правилния избор.

Nikolay Nedyalkov Bulavto

Николай Найденов

Търговски директор, Булавто

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Ресурси

Научете повече за автобранша като свалите следните материали:

Актуално

НОВИНИ
03 юли

Запознайте се с Intelligent Systems на Microsoft Inspire 2019 в Лас Вегас

Присъединете се към нас този 14 до 18 юли на конференцията Microsoft Inspire, където ще присъстват партньори от над 130...

БЛОГ
30 юли

Най-важното от Microsoft Inspire

Microsoft Inspire 2019 се състоя в средата на този месец в Лас Вегас. Конференцията събра повече от 15 000 души...