Chat with us, powered by LiveChat

Какво е Qlik?

Qlik е цялостно решение за извличане на важна информация от данните. Компаниите използват Qlik, за да вникнат в поведението на потребителите, за да подобрят бизнес процесите, открият нови потоци на приходи и да балансират риска и печалбите. Платформата обединява и анализира данните на организацията от всички възможни източници, позволявайки на хора с различни нива на техническите умения да я използват и да разрешават най-предизвикателни си проблеми.

За да позволите на всички във Вашия бизнес да достигат до важни заключения, Qlik e разработен въз основата на три основни принципа:

  • Демократизация на информацията – Qlik управлява голяма база данни (big data) и обединява необработени данни от всички локации на предприятието.
  • Разширено проучване – Qlik изграден върху технология за асоциативно индексиране, която очертава всички връзки, свързани с данните на компанията.
  • Вградени анализи – Qlik анализира всички данни, които могат да донесат ползи за Вашия бизнес.
Qlik

QlikView

Силата на данните в ръцете на Вашия екип

QlikView е един от ключовите продукти от платформата на Qlik. Това е продукт, който разкрива ценна информация и предлага интерактивни анализи в приложения и таблици, които отговорят на бизнес предизвикателствата. QlikView позволява на потребителите бързо да създават и използват приложения за анализи, без да има нужда от разработчик. Отговаряйки на променящата се бизнес среда, платформата намалява времето за извличане на ценна информация и достигане до важни констатации в цялата организацията.

Основни функции на QlikView

Приложения за анализ и табла с информация

Приложенията на QlikView предлагат перфектен интерфейс и са достъпни през всеки браузър. Могат да се персонализират за сложни казуси и решения, като същевременно предлага интерактивност и достигане до важни изводи.

Данни на мобилни устройства

QlikView поддържа мобилни версии с интерактивно търсене за мобилните устройства на Apple®, Android® и Windows®.

Асоциативно проучване

Хората могат свободно да задават въпроси и да създават асоциации в техните данни, използвайки лесни и естествени действия като селектиране и търсене. Асоциативният механизъм действа веднага след всяко кликване, като преизчислява всички анализи и акцентира върху свързаната информация чрез лесни за разбиране цветни индикации.

Функционалности за големи предприятия

QlikView е проектиран с възможност за внедрявания в големи организации, като подсигурява добра защита, администрация и цялостен обхват. Предоставяйки архитектура от корпоративен клас с необходимите за това компоненти, QlikView може да бъде внедрен на локални устройства или в облака, както и с хостинг услуги на трета страна, ако има такава.

Разработване на гъвкави приложения

QlikView е гъвкава платформа за програмисти, която позволява да се изграждат интерактивни аналитични приложения с богата функционалност. Осигурява пълна интеграция на информация от различни източници, бързо разработване и внедряване на приложения, и пълен набор от стандартни приложни програмни интерфейси (API).

Сравнителни анализи

Бизнес потребителите могат да избират и да сравняват голям набор от данни в приложение, да визуализират, да набелязват тенденциите или различията. Така потребителите по-лесно достигат до нови представителни данни спрямо сравнителни показатели и стандарти.

Ние ще ви консултираме за най-подходящото решение за Вашия бизнес! Нашите експерти ще Ви демонстрират функционалностите на Qlik.

Ползи

Контролирано аналитично преживяване

Открийте нови знания и идеи, базирани върху бизнес данни с насочващи анализи, които да персонализирате и управлявате.

Създайте необходимите Ви инструменти

Интегрирате QlikView във Вашите бизнес приложения. Използвайте интуитивни начини за търсене, за да управлявате сложния поток от информация.

Интегриране на информация

Осигурете един набор от данни и приложения, който да се ползват от цялата организация.
С централното управление на данните и приложенията.

Пълна интерактивност за потребителите

QlikView помага на организациите да стимулират споделянето на получените знания в процеса на взимане на решения.

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Ресурси

Научете повече за Qlik като свалите следните материали:

Последни новини

НОВИНИ
22 октомври

Dynamics Mobile Van-Sales вече е в AppSource

Приложението Dynamics Mobile Van-Sales вече официално е качено в AppSource, онлайн платформата на Microsoft’s за SaaS приложения, създадени за конкретни...

БЛОГ
10 септември

Защо компанията ми да избере цялостно специализирано решение за транспортни компании?

Да управлявате транспортна компания може да бъде предизвикателство, особено когато вземете предвид, че това е бизнес с много различни аспекти,...