Какво е Qlik?

Qlik е цялостно решение за извличане на важна информация от данните. Компаниите използват Qlik, за да вникнат в поведението на потребителите, за да подобрят бизнес процесите, открият нови потоци на приходи и да балансират риска и печалбите. Платформата обединява и анализира данните на организацията от всички възможни източници, позволявайки на хора с различни нива на техническите умения да я използват и да разрешават най-предизвикателни си проблеми.

За да позволите на всички във Вашия бизнес да достигат до важни заключения, Qlik e разработен въз основата на три основни принципа:

  • Демократизация на информацията – Qlik управлява голяма база данни (big data) и обединява необработени данни от всички локации на предприятието.
  • Разширено проучване – Qlik изграден върху технология за асоциативно индексиране, която очертава всички връзки, свързани с данните на компанията.
  • Вградени анализи – Qlik анализира всички данни, които могат да донесат ползи за Вашия бизнес.
Qlik

QlikView

Силата на данните в ръцете на Вашия екип

QlikView е един от ключовите продукти от платформата на Qlik. Това е продукт, който разкрива ценна информация и предлага интерактивни анализи в приложения и таблици, които отговорят на бизнес предизвикателствата. QlikView позволява на потребителите бързо да създават и използват приложения за анализи, без да има нужда от разработчик. Отговаряйки на променящата се бизнес среда, платформата намалява времето за извличане на ценна информация и достигане до важни констатации в цялата организацията.

Основни функции на QlikView

Приложения за анализ и табла с информация

Приложенията на QlikView предлагат перфектен интерфейс и са достъпни през всеки браузър. Могат да се персонализират за сложни казуси и решения, като същевременно предлага интерактивност и достигане до важни изводи.

Данни на мобилни устройства

QlikView поддържа мобилни версии с интерактивно търсене за мобилните устройства на Apple®, Android® и Windows®.

Асоциативно проучване

Хората могат свободно да задават въпроси и да създават асоциации в техните данни, използвайки лесни и естествени действия като селектиране и търсене. Асоциативният механизъм действа веднага след всяко кликване, като преизчислява всички анализи и акцентира върху свързаната информация чрез лесни за разбиране цветни индикации.

Функционалности за големи предприятия

QlikView е проектиран с възможност за внедрявания в големи организации, като подсигурява добра защита, администрация и цялостен обхват. Предоставяйки архитектура от корпоративен клас с необходимите за това компоненти, QlikView може да бъде внедрен на локални устройства или в облака, както и с хостинг услуги на трета страна, ако има такава.

Разработване на гъвкави приложения

QlikView е гъвкава платформа за програмисти, която позволява да се изграждат интерактивни аналитични приложения с богата функционалност. Осигурява пълна интеграция на информация от различни източници, бързо разработване и внедряване на приложения, и пълен набор от стандартни приложни програмни интерфейси (API).

Сравнителни анализи

Бизнес потребителите могат да избират и да сравняват голям набор от данни в приложение, да визуализират, да набелязват тенденциите или различията. Така потребителите по-лесно достигат до нови представителни данни спрямо сравнителни показатели и стандарти.

Ние ще ви консултираме за най-подходящото решение за Вашия бизнес! Нашите експерти ще Ви демонстрират функционалностите на Qlik.

Ползи

Контролирано аналитично преживяване

Открийте нови знания и идеи, базирани върху бизнес данни с насочващи анализи, които да персонализирате и управлявате.

Създайте необходимите Ви инструменти

Интегрирате QlikView във Вашите бизнес приложения. Използвайте интуитивни начини за търсене, за да управлявате сложния поток от информация.

Интегриране на информация

Осигурете един набор от данни и приложения, който да се ползват от цялата организация.
С централното управление на данните и приложенията.

Пълна интерактивност за потребителите

QlikView помага на организациите да стимулират споделянето на получените знания в процеса на взимане на решения.

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Ресурси

Научете повече за Qlik като свалите следните материали:

Последни новини

НОВИНИ
22 октомври

Dynamics Mobile Van-Sales вече е в AppSource

Приложението Dynamics Mobile Van-Sales вече официално е качено в AppSource, онлайн платформата на Microsoft’s за SaaS приложения, създадени за конкретни...

БЛОГ
26 ноември

Колко важно е управлението на промените при имплементацията на бизнес решение

Внедряването на нова технология в компания, която вече има установен начин на работа и предпочитан софтуер, никога не е лесна....