Накратко

Intelligent Systems работи усилено по създаването на нови и полезни решения, които да допълнят Microsoft Dynamics. Като добавка към Вашата ERP или CRM система и в зависимост от нуждите на бизнеса Ви, можете да избирате от богатото ни портфолио от разширения.

Разработените от нашите екипи, приложения предлагат полезни функции, които ще ви помогнат да управлявате операциите си, да проследявате дейностите, да увеличите ефективността и да оптимизирате разходите на Вашата компания.

Разгледайте сертифицираните ни приложения. Всички те са достъпни в Microsoft AppSource.

За Dynamics 365 Business Central

Advanced Manufacturing: Disassembly

Advanced Manufacturing: Disassembly за Dynamics 365 Business Central помага на компании, включващи в своята дейност процеси на разпад, да преобразуват суровини в готова продукция. Благодарение на богатата функционалност на приложението потребителите могат да прогнозират стойността на произведените артикули, да правят симулации на различни производствени операции и да изчисляват печалбата. Advanced Manufacturing: Disassembly също така помага на фирмите в процесите по планиране и прогнозиране. Приложението ни е сертифицирано от Microsoft и е достъпно в AppSource.

Quality Management

Quality Management за Dynamics 365 Business Central помага на компаниите да осъществяват и записват тестове за контрол на качеството. Чрез своите лесни за конфигурация списъци с тестови параметри, референтни стойности и предефинирани сценарии, които могат да бъдат изпълнени за всеки продукт, приложението прави записи на резултати от проверката по качество. Освен това, то анализира вече реализирани проби. Quality Management е перфектен за компании, които произвеждат висококачествени стоки, както и за организации, които извършват вътрешен контрол на качеството. Приложението ни е сертифицирано от Microsoft и е достъпно в AppSource.

EDI Integration

EDI Integration за Dynamics 365 Business Central помага на компаниите да извършват безпроблемен електронен обмен на документи за продажби и поръчки. Приложението е лесно за конфигурация от страна на потребителите и е базирано на XML обмен на данни, генерирани от Dynamics 365 Business Central. EDI Integration е сертифициран от Microsoft и е достъпен в платформата за приложения AppSource.

Bank Transactions Import and Export

Bank transactions import and export е приложение, което помага на компаниите да автоматизират финансовите си операции, както и да поддържат ефективна връзка банки. То позволява на потребителите да въвеждат в системата свои банкови извлечения, следвайки международния стандарт МК940. В допълнение, приложението дава възможност за извършване на експорти на платежни файлове към съответните банки. Приложението предоставя предефинирани интеграционни настройки за различните файлови формати на някои от най-големите български банки като УниКредит Булбанк, ОББ, Париба, ДСК и Прокредит банк. Bank transactions import and export е сертифициран от Microsoft и е достъпен в платформата за приложения AppSource.


За Dynamics CRM

Event Management

Event Management за Dynamics 365 е специализирано приложение за професионални организатори на събития или компании с отдел за организиране на събития. Решението е изградено на база стандартните функции на Microsoft Dynamics 365 CRM приложенията и Ви позволява да планирате, съставяте бюджети и проследявате много събития по едно и също време. В допълнение, вие сте в течение на всяка дейност по отделни събития, благодарение на времевите слотове и свърни с активностите ресурси. Приложението ни е сертифицирано от Microsoft и достъпно в AppSource.

Facility Management

Базирано на Microsoft Dynamics CRM технологията, Facility Management за Dynamics 365 покрива бизнес процесите, свързани с административно управление на сгради, етажи, определени локации, прилежащи площи, документи (като договори и анекси), както и съответните им разходи, разноски и вземания. Приложението позволява да проследявате входяща и изходяща комуникация с клиенти през различни канали (телефонни обаждания, имейли, срещи и др.), помагайки Ви да предоставяте първокласни услуги. Facility Management гарантира отлично потребителско изживяване чрез подробно планиране на всички задачи чрез бърз достъп до ключови функции. Приложението е сертифицирано от Microsoft и е достъпно в AppSource.

Защо да изберете нас

200+

Сертифицирани професионалисти

18

Години опит

18

Години растеж

500+

Доволни клиенти

55+

Страни

7

Сертифицирани приложения