Накратко

Intelligent Systems работи усилено по създаването на нови и полезни решения, които да допълнят Microsoft Dynamics 365. Като добавка към Вашата ERP или CRM система и в зависимост от нуждите на бизнеса Ви, можете да избирате от богатото ни портфолио от разширения.

Разработените от нашите екипи, приложения предлагат полезни функции, които ще ви помогнат да управлявате операциите си, да проследявате дейностите, да увеличите ефективността и да оптимизирате разходите на Вашата компания.

Разгледайте сертифицираните ни приложения. Всички те са достъпни в Microsoft AppSource.

За Dynamics 365 Business Central

Advanced CRM/Dataverse Connector

Advanced CRM/Dataverse Connector улеснява оперативния мапинг между Dataverse и Dynamics 365 Business Central. Разширението е подходящо за всеки бизнес с внедрени Dynamics 365 Business Central и Dynamics 365 for Sales, или специално разработени разширения в Power Platform, които извличат данни от Dataverse. Приложението е сертифицирано и достъпно в AppSource.

Couriers Integration Base

Couriers Integration Base е разширение за Microsoft Dynamics 365 Business Central, което осъществява интеграция с API на всеки куриерски доставчик. Благодарение на приложението процесите на обработка на доставки на стоки и продукти са изцяло автоматизирани. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

Leasing

Leasing for Dynamics 365 Business Central е приложение за фирми, които предоставят оперативен и финансов лизинг. Решението предлага широк набор от функционалности, които опростяват управлението на лизинга, което гарантира повишена ефективност и сигурност на данните. Освен това всички клиенти и техните лизингови договори могат да бъдат следени чрез интегриране на CRM модула. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

integration framework application

Integration Framework

Integration Framework осъществява връзка между всеки външен софтуер и Microsoft Dynamics 365 Business Central. Приложението е подходящо за компании с обмен на информация между двете системи. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

E-commerce Integration Framework

E-commerce E-commerce Integration Framework осъществява връзка между всяка платформа за електронна търговия и Microsoft Dynamics 365 Business Central. Приложението е подходящо за компании с обмен на информация между двете системи. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

Master Data and Documents Replication Management

Master Data and Documents Replication Management е приложение за поддръжка, синхронизация и обмен на различни бази данни в големи компании или организации с офиси в различни локации. Позволява лесен обмен на мастър бази данни с централизирано управление. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

Dynamics Agro

Dynamics Agro е приложение, разработено от специалистите на Intelligent Systems и помага за извършването на всеобхватни бизнес операции в агро сектора за производството на зърно, торове, семена и препарати, както и търговията с тях. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

Barcode Scanning

Barcode Scanning е приложение, което работи с баркод скенери, свързани с компютър чрез USB. Интегрирано е с Microsoft Dynamics 365 Business Central и улеснява инвентаризацията на стоки и продукти в складове, търговия на едро и дистрибуция. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

E-faktura Integration

E-faktura Integration за Microsoft Dynamics 365 Business Central позволява издаването на фактури, дебитни и кредитни известия и преобразуването им в готови XML файлове в платформата E-faktura. Решението е подходящо за счетоводители и финансови мениджъри, които обработват голям обем документация. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

External Database Connector

External Database Connector за Microsoft Dynamics 365 Business Central осъществява пренос на данни от всяка външна база данни към Microsoft Dynamics 365 Business Central в облак или инсталирана на място ERP система. Няма ограничения за вид бизнес, подходящо е за всички, които осъществяват обмен на много данни. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

Advanced Manufacturing: Disassembly

Advanced Manufacturing: Disassembly за Dynamics 365 Business Central помага на компании, включващи в своята дейност процеси на разпад, да преобразуват суровини в готова продукция. Благодарение на богатата функционалност на приложението потребителите могат да прогнозират стойността на произведените артикули, да правят симулации на различни производствени операции и да изчисляват печалбата. Advanced Manufacturing: Disassembly също така помага на фирмите в процесите по планиране и прогнозиране. Приложението ни е сертифицирано от Microsoft и е достъпно в AppSource.

Advanced Manufacturing: Capacity Cost Revaluation

Advanced Manufacturing: Capacity Cost Revaluation за Dynamics 365 Business Central помага на компании в производствения сектор да преоценят ефективно разходите за количеството продукция. Приложението предоставя прецизно планиране, ефективна промяна и управление на разходите. Компаниите, които използват приложението, могат да правят отчети въз основа на елементите на производствените разходи. Финалният отчет ще съдържа  разбивка на разходите за производствена мощност и материали. Така бизнесът може  да подобри ефективността си и да проследява стойността на единица продукция, което води и до оптимизиране на разходите. Приложението е сертифицирано от Microsoft и е достъпно в AppSource.

Quality Management

Quality Management за Dynamics 365 Business Central помага на компаниите да осъществяват и записват тестове за контрол на качеството. Чрез своите лесни за конфигурация списъци с тестови параметри, референтни стойности и предефинирани сценарии, които могат да бъдат изпълнени за всеки продукт, приложението прави записи на резултати от проверката по качество. Освен това, то анализира вече реализирани проби. Quality Management е перфектен за компании, които произвеждат висококачествени стоки, както и за организации, които извършват вътрешен контрол на качеството. Приложението ни е сертифицирано от Microsoft и е достъпно в AppSource.

EDI Integration

EDI Integration за Dynamics 365 Business Central помага на компаниите да извършват безпроблемен електронен обмен на документи за продажби и поръчки. Приложението е лесно за конфигурация от страна на потребителите и е базирано на XML обмен на данни, генерирани от Dynamics 365 Business Central. EDI Integration е сертифициран от Microsoft и е достъпен в платформата за приложения AppSource.

Bank Transactions Import and Export

Bank transactions import and export е приложение, което помага на компаниите да автоматизират финансовите си операции, както и да поддържат ефективна връзка с банките. То позволява на потребителите да въвеждат в системата свои банкови извлечения, следвайки международния стандарт МК940. В допълнение, приложението дава възможност за извършване на експорти на платежни файлове към съответните банки. Приложението предоставя предефинирани интеграционни настройки за различните файлови формати на някои от най-големите български банки като УниКредит Булбанк, ОББ, Париба, ДСК и Прокредит банк. Bank transactions import and export е сертифициран от Microsoft и е достъпен в платформата за приложения AppSource.

EDI Printforms

EDI Prinforms е приложение, създадено да надгради функционалностите на EDI Integration, предоставяйки готови за използване печатни форми на компании, работещи главно с големи хранително-вкусови вериги като BILLA, Фантастико, Kaufland, LIDL, Т-Маркет, METRO, HIT. Налично за българския пазар, приложението е съвместимо с Dynamics 365 Business Central и българската му локализация. EDI Printforms премина успешно сертификационния процес и може да бъде намерено в AppSource.


За Dynamics 365 Customer Engagement

Membership Fees Management for NGO

Membership Fees Management for NGO за Dynamics 365 Sales е решение, което структурира разнообразни бази данни на компании членове, проследява статуса на членски внос и задължения, създава проформи. Подходящо е за НПО и бизнес асоциации. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource

Event Management

Event Management за Dynamics 365 е специализирано приложение за професионални организатори на събития или компании с отдел за организиране на събития. Решението е изградено на база стандартните функции на Microsoft Dynamics 365 CRM приложенията и Ви позволява да планирате, съставяте бюджети и проследявате много събития по едно и също време. В допълнение, вие сте в течение на всяка дейност по отделни събития, благодарение на времевите слотове и свърни с активностите ресурси. Приложението ни е сертифицирано от Microsoft и достъпно в AppSource.

Facility Management

Базирано на Microsoft Dynamics 365 технологията, Facility Management за Dynamics 365 покрива бизнес процесите, свързани с административно управление на сгради, етажи, определени локации, прилежащи площи, документи (като договори и анекси), както и съответните им разходи, разноски и вземания. Приложението позволява да проследявате входяща и изходяща комуникация с клиенти през различни канали (телефонни обаждания, имейли, срещи и др.), помагайки Ви да предоставяте първокласни услуги. Facility Management гарантира отлично потребителско изживяване чрез подробно планиране на всички задачи чрез бърз достъп до ключови функции. Приложението е сертифицирано от Microsoft и е достъпно в AppSource.


За LS Retail

Bank POS Terminals Integration за LS Central

Bank POS Terminals Integration е разширение за LS Central с внедрена ERP система Microsoft Dynamics 365 Business Central. Осигурява предефинирани интеграции с устройствата на банките ДСК, ОББ и Уникредит Булбанк. Подходящо е за търговия на дребно, където се използват банкови POS терминали. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

Защо да изберете нас

200+

Сертифицирани професионалисти

19

Години опит

19

Години растеж

500+

Доволни клиенти

55+

Страни

44

Сертифицирани приложения