Световни тенденции

С 3 535 милиарда продажби през 2019 година и с прогноза да се удвоят през 2021 (4 927 милиарда според Статиста) онлайн търговията е един от най-бързо развиващите се сектори в днешната динамична икономика. Онлайн продажбите се очаква да достигнат 12,4% от всички продажби в САЩ през 2020 година, започвайки с 6% през 2013. Интернет промени начинa, по който пазаруваме и всички търговци на дребно трябва да приемат това предизвикателство и да го превърнат във възможност, ако искат да останат на върха.

Започна ли сте дигиталната трансформация на Вашата компания и Microsoft Dynamics е вече внедрен. Чудесно! Сега може да увеличите още повече своите продажби като подобрите клиентското преживяване при пазаруването на вашия сайт.

Нямате нужда от няколко доставчици, за да управлявате своята операционна база данни, онлайн магазин и маркетинг активности – ние можем да разработим вашия сайт, да го свържем с ERP системата ви, и да ви осигурим дигиталния маркетинг, от който има нужда бизнеса ви, за да продава успешно онлайн.

Shopping online

Функционалност, от която всеки онлайн магазин се нуждае 

Надеждна платформа

Възползвайте се от мащабната безплатна платформа nopCommerce. Тя е .NET базирана с модулна архитектура и има голям набор от функционалности. Платформата е с високо ниво на сигурност и постоянно се обновява с нови функции, за да се справи с постоянно променящите се нужди на търговците на дребно.

Мобилна търговия

Имате мобилна версия на своя уебсайт със завладяваща, богата на функционалности и визуално издържан външен вид без да се налага допълнително кодиране. Платформата е с адаптивен (responsive) дизайн, който е подходящ за всякакъв тип екрани: десктоп, смартфон и таблет.

Многобройни магазини

Управлявайте много онлайн магазини за различни марки, продукти, B2B и B2C, и ги управлявате от един единствен административен панел. Всичките Ви онлайн магазини имат обща база данни, така че може да споделяте информация от каталози между тях и Вашите клиенти могат да се регистрират и влизат във всички Ваши магазини, като използват еднакви идентификационни данни.

Многобройни доставчици

Продавайте онлайн без складове и доставки, като eCommerce платформата Ви позволява да разпределите продуктите между доставчиците. По този начин те ще доставят продукта винаги, когато има поръчка.

Детайлни продуктови функционалности

Създайте толкова характеристики на продукти, колкото са Ви необходими; позволете на потребителите да сравняват различните продукти; управлявайте инвентара, множеството складове, частични доставки, изчерпаните и предварителните поръчки; определете различни цени за различните клиенти или група от клиенти; управлявайте продуктите, които се свалят от сайта, повтарят се периодично или се наемат.

Различни опции за плащане и доставка

Предложете на клиентите си възможността да избират между няколко опции при финализирането на поръчката – подаръчни ваучери, персонални съобщения, плащане с различни валути, разнородни начини за плащане. Изчислете цената на доставката, изпратете поръчките с колетни услуги или да се вземат от място; издавайте фактури.

Ефикасен маркетинг

Работете с различни инструменти, за да оптимизирате органичния трафик към Вашия уебсайт (SEO); представете програми за лоялни клиенти, които позволяват на купувачите да събират точки всеки път, когато пазаруват във Вашия магазин; използвайте силата на кръстосаните продажби, отстъпки и подаръчни карти; дръжте клиентите си информирани, като им изпращате периодични бюлетини.

Методи за плащане

Благодарение на nopCommerce можете да предложите на клиентите си над 50 метода за заплащане. А тъй като в различните страни има различни предпочитания, можете да лимитирате видовете плащане според държава.

Поддръжка на клиенти

Предложете високо ниво на обслужване с GDPR поддръжка, регистрация с профили от Gmail и социални мрежи, списък с желания, европейски изисквания за бисквитки и други.

Интеграция с ERP от световен ранг

Нашият екип създаде Стандартна интеграция (Unified Integration Framework), която помага на уеб магазините да бъдат естествено продължение на ERP система Dynamics 365 Business Central. Добавката улеснява администрирането на данни и обработката на поръчки, тъй като:

  • Публикува онлайн наличностите от Microsoft Dynamics, заедно със снимки, описание, спецификации, атрибути, мерните единици и наличности;
  • Поддържа стандартен ценови лист, но също така може да покаже персонализирани (специфични за клиента) цени, отстъпки и промоции;
  • Показва всички категории, подкатегории и продукти или само тези по ваш избор;
  • Създава нови поръчки и клиенти в Microsoft Dynamics.
UIF bg graphic

B2B функционалности

Конкретни цени и отстъпки

Позволете на клиентите да виждат договорени цени или да приложат персонални отстъпки.

Управление на потребители и нива на достъп

Управлявайте логин детайлите за конкретни клиенти, създайте роли, за да дефинирате различни видове потребители.

Плащане на кредит

Позволете на най-ценните си клиенти да пазаруват спрямо индивидуални кредитни лимити.

Продуктови каталози

Създайте специални каталози и категории за конкретни клиенти.

Възможности за доставка

Предлагайте индивидуални методи за доставка и/или безплатна доставка за някои от клиентите си.

Заместители

Предлагайте заместители, когато нямате конкретен продукт в наличност.

Ползи

Разраснете бизнеса си на различни пазари с глобално решение, разработно за голям брой езици, страни и валути.

Дизайни по образец или персонализирани

За бързо начало използвайте предварително подготвени образци или създайте свой собствен дизайн, за да подсилите Вашия бранд онлайн.

Подобрено преживяване за потребителя

Повишете удовлетвореността на клиентите си чрез изключителни онлайн услуги и поддръжка.

Лесно настройване

Нашето решение за онлайн търговията е гъвкаво и може да се приспособи към нуждите на всеки бизнес. Възползвайте се на първокласно обслужване и поддръжка на услугите.

Оптимизация на процеса

Позволете на служителите си да работят по-ефективно, за да обработват по-бързо поръчките. Спестете време и намалете разходите си.

Дигитален маркетинг за електронна търговия

Електронната търговия е много силно конкурентна индустрия, така че може би трябва да обмислите варианта за аутсорсинг към нашите специалисти за:

  • Оптимизация на търсещи машини (SEO) – набор от техники и дейности, които целят да привлекат повече заинтересовани посетители на сайта Ви посредством оптимизация на органичния/неплатен трафик от Google, Bing или други търсещи машини.
  • Маркетинг в търсещите машини (SEM) – форма на платена реклама, която често срещаме над органичните резултати в Google и Bing.
  • Дисплейна реклама – мрежа от милиони уебсайтове по света – Google Display Network, която доставя реклами в различни формати;
  • Реклама в социалните медии – форма на реклама, която доставя платени съобщения от брандове/продукти директно на индивидуалните потребители на социалните мрежи.

Ние знаем от какво се нуждаят търговците на дребно, за да бъдат конкурентоспособни онлайн. Помогнали сме на много от тях  да достигнат до своите клиенти по най-ефективния начин.

Digital marketing services

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Ресурси

Научете повече за решенията ни, като свалите следните материали:

Последни новини

НОВИНИ
24 юли

Microsoft Inspire 2020: какво ново при Dynamics 365 и Power Apps

На 21 и 22 юли 2020 се проведе ежегодната конференция Microsoft Inspire. За пръв път от създаването ѝ, тя се...

БЛОГ
02 септември

Какво трябва да знаете за Dynamics 365 Sales и Customer Service лицензите

Знаете ли, че Dynamics 365 Sales и Dynamics 365 Customer Service се предлагат с два различни типа лицензи? В случай...