Световни тенденции

С 2 304 милиарда продажби през 2017 година и с прогноза да се удвоят през 2021 (4 878 милиарда според Статиста) онлайн търговията е един от най-бързо развиващите се сектори в днешната динамична икономика. Онлайн продажбите се очаква да достигнат 12,4% от всички продажби в САЩ през 2020 година, започвайки с 6% през 2013. Интернет промени начинa, по който пазаруваме и всички търговци на дребно трябва да приемат това предизвикателство и да го превърнат във възможност, ако искат да останат на върха.

Започна ли сте дигиталната трансформация на Вашата компания и Microsoft Dynamics е вече внедрен. Чудесно! Сега може да увеличите още повече своите продажби като подобрите клиентското преживяване при пазаруването на Вашия сайт.

Shopping online

Функционалност, от която всеки онлайн магазин се нуждае 

Надеждна платформа

Възползвайте се от мащабната безплатна платформа nopCommerce. Тя е .NET базирана с модулна архитектура и има голям набор от функционалности. Платформата е с високо ниво на сигурност и постоянно се обновява с нови функции, за да се справи с постоянно променящите се нужди на търговците на дребно.

Мобилна търговия

Имате мобилна версия на своя уебсайт със завладяваща, богата на функционалности и визуално издържан външен вид без да се налага допълнително кодиране. Платформата е с адаптивен (responsive) дизайн, който е подходящ за всякакъв тип екрани: десктоп, смартфон и таблет.

Многобройни магазини

Управлявайте много онлайн магазини за различни марки, продукти, B2B и B2C, и ги управлявате от един единствен административен панел. Всичките Ви онлайн магазини имат обща база данни, така че може да споделяте информация от каталози между тях и Вашите клиенти могат да се регистрират и влизат във всички Ваши магазини, като използват еднакви идентификационни данни.

Многобройни доставчици

Продавайте онлайн без складове и доставки, като eCommerce платформата Ви позволява да разпределите продуктите между доставчиците. По този начин те ще доставят продукта винаги, когато има поръчка.

Детайлни продуктови функционалности

Създайте толкова характеристики на продукти, колкото са Ви необходими; позволете на потребителите да сравняват различните продукти; управлявайте инвентара, множеството складове, частични доставки, изчерпаните и предварителните поръчки; определете различни цени за различните клиенти или група от клиенти; управлявайте продуктите, които се свалят от сайта, повтарят се периодично или се наемат.

Различни опции за плащане и доставка

Предложете на клиентите си възможността да избират между няколко опции при финализирането на поръчката – подаръчни ваучери, персонални съобщения, плащане с различни валути, разнородни начини за плащане. Изчислете цената на доставката, изпратете поръчките с колетни услуги или да се вземат от място; издавайте фактури.

Ефикасен маркетинг

Работете с различни инструменти, за да оптимизирате органичния трафик към Вашия уебсайт (SEO); представете програми за лоялни клиенти, които позволяват на купувачите да събират точки всеки път, когато пазаруват във Вашия магазин; използвайте силата на кръстосаните продажби, отстъпки и подаръчни карти; дръжте клиентите си информирани, като им изпращате периодични бюлетини.

Интеграция с ERP от световен ранг

Нашият екип създаде Стандартна интеграция (Unified Integration Framework), която помага на уеб магазините да бъдат естествено продължение на ERP система Dynamics 365 Business Central. Добавката улеснява администрирането на данни и обработката на поръчки, тъй като:

 • Публикува онлайн наличностите от Microsoft Dynamics, заедно със снимки, описание, спецификации, атрибути, мерните единици и наличности;
 • Поддържа стандартен ценови лист, но също така може да покаже персонализирани (специфични за клиента) цени, отстъпки и промоции;
 • Показва всички категории, подкатегории и продукти или само тези по ваш избор;
 • Създава нови поръчки и клиенти в Microsoft Dynamics.
Dynamics NAV screenshot

Ползи

Разраснете бизнеса си на различни пазари с глобално решение, разработно за голям брой езици, страни и валути.

Дизайни по образец или персонализирани

За бързо начало използвайте предварително подготвени образци или създайте свой собствен дизайн, за да подсилите Вашия бранд онлайн.

Подобрено преживяване за потребителя

Повишете удовлетвореността на клиентите си чрез изключителни онлайн услуги и поддръжка.

Лесно настройване

Нашето решение за онлайн търговията е гъвкаво и може да се приспособи към нуждите на всеки бизнес. Възползвайте се на първокласно обслужване и поддръжка на услугите.

Оптимизация на процеса

Позволете на служителите си да работят по-ефективно, за да обработват по-бързо поръчките. Спестете време и намалете разходите си.

Дигитален маркетинг за електронна търговия

Електронната търговия е много силно конкурентна индустрия, така че може би трябва да обмислите варианта за аутсорсинг към нашите специалисти за:

 • Оптимизация на търсещи машини (SEO) – набор от техники и дейности, които целят да привлекат повече заинтересовани посетители на сайта Ви посредством оптимизация на органичния/неплатен трафик от Google, Bing или други търсещи машини.
 • Маркетинг в търсещите машини (SEM) – форма на платена реклама, която често срещаме над органичните резултати в Google и Bing.
 • Дисплейна реклама – мрежа от милиони уебсайтове по света – Google Display Network, която доставя реклами в различни формати;
 • Реклама в социалните медии – форма на реклама, която доставя платени съобщения от брандове/продукти директно на индивидуалните потребители на социалните мрежи.

Ние знаем от какво се нуждаят търговците на дребно, за да бъдат конкурентоспособни онлайн. Помогнали сме на много от тях  да достигнат до своите клиенти по най-ефективния начин.

Digital marketing services

Вашият бизнес се разраства чрез един единствен партньор

Не се нуждаете от голям брой доставчици на услуги, за да управлявате Вашата оперативна база данни, уебсайт за онлайн търговия и дигитални маркетингови дейностите, след като ние предлагаме всички тези услуги:

 • Разработваме Вашия онлайн магазин (на базата на nopCommerce)
 • Интегрираме го към Вашата съществуваща Microsoft Dynamics ERP система
 • Осигуряваме дигиталните маркетингови услуги за онлайн успеха на Вашия бизнес.

По този начин Вие пестите време, усилия и пари. И още нещо, проблемите няма да останат нерешени и прехвърляни между партньорите, тъй като ще имате един, който да ги разреши всичките.

Какво правим за Вашия успех

Внедряване на E-commerce

ERP Интеграции

Уеб Хостинг

Дигитален Маркетинг

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Ресурси

Научете повече за решенията ни, като свалите следните материали:

Последни новини

НОВИНИ
11 февруари

Интелиджънт Системс постига акредитацията Certified for Microsoft Dynamics

Нашата българска локализация за Microsoft Dynamics 365 Business Central вече е Certified for Microsoft Dynamics, което значи, че решението е...

БЛОГ
30 март

Добри практики и съвети: как предлагаме на клиентите си поддръжка от разстояние

По време на криза е важно компаниите да не се отклоняват твърде много от нормалния си начин на функциониране. При...