Накратко

Intelligent Systems е официален партньор на Microsoft, осигуряващ български локализации за Dynamics 365 Business Central и Dynamics 365 Finance. Всички разработени от нашия екип приложения са преминали успешно сертификационния процес и са достъпни в платформата Microsoft AppSource.

Българската локализация осигурява пълна съвместимост на Dynamics 365 ERP системата със законовите изисквания на нашата държава. По този начин местни и чуждестранни компании могат да управляват безпроблемно бизнеса си в България.

В допълнение, локализацията Ви предоставя полезни финансови и счетоводни функции, заедно с интерфейс на български. Intelligent Systems разработи приложение, което осигурява езиков превод на ERP системата. Това спомага потребителите да свикнат и да работят по-лесно с нея. Можете да откриете нашия Language app в Microsoft AppSource.

По-долу можете да научите повече подробности за приложенията ни.

BG-localization-Dyn365F

За Dynamics 365 Business Central


Bulgarian Localization

Българската локализация за Business Central включва всички функции, необходими за безпроблемното управление на бизнес в България: ДДС и Интрастрат регулации, дълготрайни активи, шаблони за документи, различни отчети. Приложението е сертифицирано от Microsoft и е достъпно в платформата – AppSource.

Bulgarian Language

Приложението за превод на Business Central на български език помага на потребителите да свикнат по-лесно с работата с ERP системата, асистира компанията Ви да действа в съответствие със законовите изисквания и осигурява отчети на български за местните институции. Приложението е сертифицирано от Microsoft и може да се открие в платформата – AppSource.

Bulgarian Fiscalization

Bulgarian Fiscalization е приложение, което разширява функционалностите за продажби и счетоводство в Dynamics 365 Business Central, като осъществява директна връзка между ERP системата и фискалния принтер. Съвместимо е с принтерите Datecs и Eltrade. Приложението е сертифицирано и достъпно в платформата – AppSource.

Bulgarian Localization and Fiscalization за LS Central

Bulgarian Localization and Fiscalization за LS Central е разширение на стандартните функционалности за продажби и счетоводни операции в Dynamics 365 Business Central. Приложението е в помощ на бизнесите в България, които нямат локализирана версия на LS Central. Приложението е сертифицирано и достъпно в платформата – AppSource.

E-faktura integration

E-faktura Integration

E-faktura Integration за Microsoft Dynamics 365 Business Central позволява издаването на фактури, дебитни и кредитни известия и преобразуването им в готови XML файлове в платформата E-faktura. Решението е подходящо за счетоводители и финансови мениджъри, които обработват голям обем документация. Приложението е сертифицирано и достъпно в платформата – AppSource.

За Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management

Bulgarian Localization

Локализацията за Dynamics 365 Finance включва всички функции, които осигуряват безпроблемното управление на бизнес операции в България: модули за дълготрайни активи, счетоводство, отчети, както и специфични за държавата ни ДДС и законови доклади. Приложението е сертифицирано и достъпно както на английски, така с български превод в платформата на Microsoft – AppSource.

Защо да изберете нас

200+

Сертифицирани професионалисти

19

Години опит

19

Години растеж

500+

Доволни клиенти

55+

Страни

44

Сертифицирани приложения

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Layer 2
Layer 3
Layer 4
Layer 6
Layer 7
logo notosgalleries new
Celio logo
sodexo_en_220x83_2
logo-drager1
avendi
tiryaki_logo_small