Какво е ClickDimensions?

ClickDimensions е инструмент за автоматизация на маркетинговите дейности, специално разработен за Microsoft Dynamics 365/CRM. Богатата функционалност на решението предоставя подробна информация за посетителите на уеб сайта ви, подпомага квалифицирането на потенциалните клиенти, автоматизира рекламните кампании и помага на маркетолозите да достигнат до хората, които се интересуват от продуктите ви, дори през социалните мрежи. В последствие те ще работят заедно с търговците ви, за да изградят взаимоотношения с проспектите и да превърнат всяка възможност в продажба.

ClickDimensions logo
ClickDimensions screenshot

Имейл маркетинг по нов начин

 • Изпращайте имейли, богати на съдържание, пълни с графики и документи и следете тяхната ефективност (open rate, CTR, bounce rate)
 • Използвайте A/Б тестване, за да установите кой от темплейтите, съдържанието или заглавието на имейла ви водят до по-добри резултати
 • Предоставяйте персонализирано съдържание на различните целеви групи. Например, информационни бюлетини на различни езици,  персонализирани изображения спрямо пола и семейния статус на получателя и др.
 • Задавайте настройки за автоматично изпращане на имейли към потенциални клиенти в зависимост от поведението им (стандартен отговор при получаване на имейл, попълване на форма или въпросник на уебсайта и др.)

Уеб автоматизации и анкети

 • Създавайте кампанийни страници, без да разбирате от HTML
 • Свържете уеб сайта със CRM системата, за да генерирате автоматично лийдове всеки път, когато нов посетител попълни форма за контакт
 • Разберете кой се интересува от вашите продукти и услуги, като проследите активностите му на уебсайта (посетени страница, време за разглеждане и други)
 • Правете проучвания, като ги публикувате онлайн или ги изпращате чрез имейл до проспекти и клиенти

Социални медии и още…

 • Публикувайте съдържание в корпоративните профили на фирмата в социалните мрежи директно от Dynamics 365
 • Вижте кои от получателите на вашите имейли споделят съдържанието им с приятели и последователи
 • Попълнете CRM записите за вашите проспекти и клиенти с данни от сайтове като Facebook, Twitter, YouTube и Flickr
 • Изпращайте текстови съобщения (SMS), за да обогатите комуникационните си канали

ClickDimensions social media

Ползи

Подобрете маркетинговата ефективност

Чрез възможност за изпращане на високо персонализирани съобщения, автоматизации и инструменти за измерване на резултати и подобряване на комуникацията.

Спестете ценно време на търговците

Като бързо и лесно определяте върху кои лийдове да се фокусират въз основа на интереса им към вашите продукти и услуги.

Възползвайте се от силата

На новите канали за маркетинг и продажби наречени „социални медии“. За тях всички говорят, но малцина предприемат действия, водещи до резултати.

Възползвайте се от удобството

На интеграция между ClickDimensions и Microsoft Dynamics. Решението предоставя справки и визуализации директно в CRM системата посредством Power BI.

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Ресурси

Научете повече за ClickDimensions като свалите следните материали:

Последни новини

НОВИНИ
12 юни

60% намаление на Microsoft Dynamics 365 for Sales до края на юни!

Добри новини от Microsoft! Ако сте разглеждали Microsoft Dynamics 365 for Sales като подходяща платформа за вашия бизнес, то сега...

БЛОГ
08 юни

Най-важните и интересни новости при Dynamics 365

В предишния си пост ви разказах за своите впечатления от най-голямото събитие за Dynamics CRM специалисти – eXtreme365. В тази...

Следващи стъпки