Какво е ClickDimensions?

ClickDimensions е инструмент за автоматизация на маркетинговите дейности, специално разработен за Microsoft Dynamics 365/CRM. Богатата функционалност на решението предоставя подробна информация за посетителите на уеб сайта ви, подпомага квалифицирането на потенциалните клиенти, автоматизира рекламните кампании и помага на маркетолозите да достигнат до хората, които се интересуват от продуктите ви, дори през социалните мрежи. В последствие те ще работят заедно с търговците ви, за да изградят взаимоотношения с проспектите и да превърнат всяка възможност в продажба.

ClickDimensions logo

ClickDimensions

Имейл маркетинг по нов начин

 • Изпращайте имейли, богати на съдържание, пълни с графики и документи и следете тяхната ефективност (open rate, CTR, bounce rate)
 • Използвайте A/Б тестване, за да установите кой от темплейтите, съдържанието или заглавието на имейла ви водят до по-добри резултати
 • Предоставяйте персонализирано съдържание на различните целеви групи. Например, информационни бюлетини на различни езици,  персонализирани изображения спрямо пола и семейния статус на получателя и др.
 • Задавайте настройки за автоматично изпращане на имейли към потенциални клиенти в зависимост от поведението им (стандартен отговор при получаване на имейл, попълване на форма или въпросник на уебсайта и др.)

Уеб автоматизации и анкети

 • Създавайте кампанийни страници, без да разбирате от HTML
 • Свържете уеб сайта със CRM системата, за да генерирате автоматично лийдове всеки път, когато нов посетител попълни форма за контакт
 • Разберете кой се интересува от вашите продукти и услуги, като проследите активностите му на уебсайта (посетени страница, време за разглеждане и други)
 • Правете проучвания, като ги публикувате онлайн или ги изпращате чрез имейл до проспекти и клиенти

Социални медии и още…

 • Публикувайте съдържание в корпоративните профили на фирмата в социалните мрежи директно от Dynamics 365
 • Вижте кои от получателите на вашите имейли споделят съдържанието им с приятели и последователи
 • Попълнете CRM записите за вашите проспекти и клиенти с данни от сайтове като Facebook, Twitter, YouTube и Flickr
 • Изпращайте текстови съобщения (SMS), за да обогатите комуникационните си канали

ClickDimensions social media

Ползи

Подобрете маркетинговата ефективност

Чрез възможност за изпращане на високо персонализирани съобщения, автоматизации и инструменти за измерване на резултати и подобряване на комуникацията.

Спестете ценно време на търговците

Като бързо и лесно определяте върху кои лийдове да се фокусират въз основа на интереса им към вашите продукти и услуги.

Възползвайте се от силата

На новите канали за маркетинг и продажби наречени „социални медии“. За тях всички говорят, но малцина предприемат действия, водещи до резултати.

Възползвайте се от удобството

На интеграция между ClickDimensions и Microsoft Dynamics. Решението предоставя справки и визуализации директно в CRM системата посредством Power BI.

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Ресурси

Научете повече за ClickDimensions като свалите следните материали:

Последни новини

НОВИНИ
07 февруари

Подмярка 4.2 от ПРСР допуска финансиране на ERP проекти

Максималният размер на разходите за един кандидат е 2 млн евро На 14 февруари 2018г. стартира приемът на документи по...

БЛОГ
12 февруари

Основни прилики и разлики между две от най-популярните BI решения на пазара

Business Intelligence (BI) системите са съвкупност от технологии и услуги, които позволяват извличането на данни от различни източници (в общия...

Следващи стъпки