Платформа за бизнес растеж

Dynamics 365 Business Central, доскоро познато като Microsoft Dynamics NAV (или Navision), е цялостно решение за управление на бизнеса, проектирано за организации, чиито нужди са надраснали капацитета на използваните счетоводни и складови програми. Dynamics 365 Business Central обединява богатите функционалности на Dynamics NAV с гъвкавостта на облака, но разбира се съществува и възможност за локална инсталация за тези, които я предпочитат. Системата включва пълен комплект от счетоводни, финансови и управленски функционалности като продажби, маркетинг и модул за обслужване, управление на проекти, верига на доставките, управление на наличностите и складовите операции.

За да научите повече за разликите между Dynamics 365 Business Central и различните версии на Dynamics NAV, моля, разгледайте нашето сравнение на функционалностите (материалът е на английски език.)

Продукт на Dynamics

Отговорете на нуждите на компанията си

С богатата функционалност на Dynamics 365 Business Central имате безброй възможности за подобрение на представянето.

Управление на финансите

Разполагайте с цялата информация от счетоводството, продажбите, наличностите и обслужването на клиенти за пълна картина на вашата компания. Работете с навременната финансова информация, съдържаща се във вградения инструмент Power BI.

Управление на проектите

Управлявайте ресурсите си, планирайки капацитета и продажбите. Следете фактурирането на клиенти и планираните разходи. Правете ефективни решения, базирани на истински инсайти, за всеки един проект.

Управление на оперативните процеси

Получете холистичен поглед над складовите наличности за ефикасно изпълнение на поръчките. Следете транзакциите за всеки артикул и достигайте максимални нива на производство.

Анализи

Подобрете финансовите си прогнози чрез моделиране и анализиране на информация. Персонализирайте справките с безпроблемна интеграция с Microsoft.

Управление на веригата на доставките

Използвайте вградените инструменти, за да предскажете кога и какво да презаредите. Купувайте само това, от което имате нужда, с динамично подновяваните нива на складови наличности. Предлагайте заместители, когато не разполагате с търсените артикули.

Управление на продажбите и услугите

Реагирайте бързо, когато имате запитвания, свързани с продажби, управлявайте обслужването на клиенти и обработвайте заплащанията – всичко това в Outlook. Получете достъп до всичките си задачи, заетостта и уменията на служителите, за да разпределяте ресурсите си ефективно.

Ползи

Единна Microsoft платформа

Dynamics 365 Business Central обединява хората и процесите чрез използването на единната платформа на Microsoft, заедно с приложенията Microsoft Office и Outlook.

Възможност за растеж

Всички компании имат необходимост от разширяване на способностите на решения си. Microsoft Flow, PowerApps, Power BI създават значими работни процеси и потоци.

Мобилност

Бизнесът вече не е на едно място и желанията на клиентите се променят постоянно. Business Central позволява използването на основната функционалност на ERP през мобилни устройства.

BI за всички

Всеки бизнес иска да подобри производителността си. Това е основната задача на решението с изготвяне на детайлни доклади, които подобряват процесите и взимането на бизнес решения.

Dynamics 365 за вашата индустрия

Гъвкавостта на системата ѝ позволява лесно да се адаптира за нуждите на всяка индустрия. За целта сме разработили специални браншови допълнения, които отразяват специфичните бизнес процеси в различни браншове:

Dynamics NAV industries

Вие сте …

Може да дадете ударно начало на своя бизнес с надеждна ERP платформа, която да ви помага да следите ежедневните си операции. Плащате за това, което използвате – без допълнителни разходи, без инвестиции в хардуер – ние се грижим за Вашите IT проблеми, за да може да се фокусирате главно върху своя бизнес.

Развива ли се Вашия бизнес бързо? Чудесно. Ние вярваме, че искате да се съсредоточите върху бизнес стратегията за развитие, за да бъде тя успешна. Сега вероятно е моментът, в който сте надрастнали своите първоначални счетоводни софтуери и се нуждаете от стабилна технология, за да управлявате този постоянен бизнес растеж. Да, ние можем да Ви помогнем.

Вашият бизнес се разширява и сигурно се сблъсквате с множество предизвикателства като грешки, поради големи обеми от информация, дублиране на данни, липса на надеждна информация и коректни доклади или проблеми със сигурността. Е, това със сигурност е подходящият момент да поемете по пътя на дигиталната трансформация на Вашата компания. Отървете се от всички несвързани системи, които по-скоро пречат на работата на Вашите хора, отколкото да им помагат да са ефективни. Изберете решение, което е разпознаваемо от повече от 160 000 средни и големи предприятия в цял свят и се възползвайте от всички предимства на неговата богата функционалност и ценно ноу-хау. Това не само ще оптимизира бизнес операциите, но ще разкрие нови бизнес възможности и добри бизнес идеи.

Цени

За повече информация, свържете се с нас!


Помагаме им да трансформират бизнеса си

Ресурси

Научете повече за Dynamics 365 Business Central, като свалите следните материали: