Платформа за бизнес растеж

Dynamics 365 Business Central, доскоро познато като Microsoft Dynamics NAV (или Navision), е цялостно решение за управление на бизнеса, проектирано за организации, чиито нужди са надраснали капацитета на използваните счетоводни и складови програми.

 • Включва пълен набор от счетоводни, финансови и управленски функционалности като продажби, маркетинг и модул за обслужване, управление на проекти, верига на доставките, управление на наличностите и складовите операции.
 • Разработена е локализация в съответствие с българското законодателство и регламенти, и с превод на български език.
 • Може да се използва като облачна услуга (SaaS), което премахва хардуерните и административни разходи и намалява първоначална инвестиция за внедряване, в сравнение с тази за софтуер на собствен сървър (вижте цените).

Продукт на Dynamics 365

dynamics 365 business central

Какво трябва да знаете за cloud технологията?

Много компании правят преход от софтуерно решение на собствен сървър към негова облачна версия. Независимо дали искате да надградите или все още сте в процес на търсене на точната система за управление на бизнеса, software-as-a-service (SaaS) платформата има утвърдени качества – затова 96% от 500-те най-успешни компании в света използват облачната технология на Microsoft. А сега, когато cloud версията на Dynamics 365 Business Central вече е достъпна за нашата страна, можете и вие да се възползвате от тази възможност.

Според Microsoft преминаване към облака елиминира хардуерните и административни разходи, което води и до намаляване на тези за внедряване приблизително с 30 до 50%.

 • По-ниска първоначална инвестиция
 • Не се закупуват лицензи и сървъри 
 • Без допълнителни такси за редовно обновление до по-нова версия
 • Без годишна такса за поддръжка към Microsoft

Dynamics 365 Business Central предоставя нови варианти за защита на данните ви и в същото време неутрализира възможността за възникване на хардуерни проблеми.

 • Точно съответствие със стандартите на индустрията.
 • Microsoft инвестира повече от 1 милиард долара годишно и разполага с над 3 500 специалисти по сигурността, които защитават вашата информация.
 • 99,995% гарантирана изправност с Microsoft Azure.

Облачната версия на системата ви позволява да внедрите безпроблемно широка гама от приложения и софтуерни решения. Свържете продуктите на Dynamics 365 със системата за управление на вашия бизнес, за да използвате пълния потенциал на компанията ви:

 • Интеграция на пакета от приложения на Microsoft Dynamics 365
 • Интеграция на други продукти на Microsoft като Office 365, Teams и SharePoint
 • Интеграция на приложения от трета страна

Отговорете на нуждите на компанията си

С богатата функционалност на Dynamics 365 Business Central имате безброй възможности за подобрение на представянето.

https://www.isystems.bg/content/uploads/finances.svg

Управление на финансите

Разполагайте с цялата информация от счетоводството, продажбите, наличностите и обслужването на клиенти за пълна картина на вашата компания. Работете с навременната финансова информация, съдържаща се във вградения инструмент Power BI.

https://www.isystems.bg/content/uploads/apps-5.svg

Управление на проектите

Управлявайте ресурсите си, планирайки капацитета и продажбите. Следете фактурирането на клиенти и планираните разходи. Правете ефективни решения, базирани на истински инсайти, за всеки един проект.

https://www.isystems.bg/content/uploads/manufacturing-machinery.svg

Управление на оперативните процеси

Получете холистичен поглед над складовите наличности за ефикасно изпълнение на поръчките. Следете транзакциите за всеки артикул и достигайте максимални нива на производство.

https://www.isystems.bg/content/uploads/analyses.svg

Анализи

Подобрете финансовите си прогнози чрез моделиране и анализиране на информация. Персонализирайте справките с безпроблемна интеграция с Microsoft.

https://www.isystems.bg/content/uploads/transport-logistics.svg

Управление на веригата на доставките

Използвайте вградените инструменти, за да предскажете кога и какво да презаредите. Купувайте само това, от което имате нужда, с динамично подновяваните нива на складови наличности. Предлагайте заместители, когато не разполагате с търсените артикули.

https://www.isystems.bg/content/uploads/apps-2.svg

Управление на продажбите и услугите

Реагирайте бързо, когато имате запитвания, свързани с продажби, управлявайте обслужването на клиенти и обработвайте заплащанията – всичко това в Outlook. Получете достъп до всичките си задачи, заетостта и уменията на служителите, за да разпределяте ресурсите си ефективно.

Ползи

Единна Microsoft платформа

Dynamics 365 Business Central обединява хората и процесите чрез използването на единната платформа на Microsoft, заедно с приложенията Microsoft Office и Outlook.

Възможност за растеж

Всички компании имат необходимост от разширяване на способностите на решения си. Microsoft Flow, PowerApps, Power BI създават значими работни процеси и потоци.

Мобилност

Бизнесът вече не е на едно място и желанията на клиентите се променят постоянно. Business Central позволява използването на основната функционалност на ERP през мобилни устройства.

BI за всички

Всеки бизнес иска да подобри производителността си. Това е основната задача на решението с изготвяне на детайлни доклади, които подобряват процесите и взимането на бизнес решения.

Dynamics 365 за вашата индустрия

Гъвкавостта на системата ѝ позволява лесно да се адаптира за нуждите на всяка индустрия. За целта сме разработили специални браншови допълнения, които отразяват специфичните бизнес процеси в различни браншове:

Dynamics NAV industries

Вие сте …

Може да дадете ударно начало на своя бизнес с надеждна ERP платформа, която да ви помага да следите ежедневните си операции. Плащате за това, което използвате – без допълнителни разходи, без инвестиции в хардуер – ние се грижим за Вашите IT проблеми, за да може да се фокусирате главно върху своя бизнес.

Развива ли се Вашия бизнес бързо? Чудесно. Ние вярваме, че искате да се съсредоточите върху бизнес стратегията за развитие, за да бъде тя успешна. Сега вероятно е моментът, в който сте надрастнали своите първоначални счетоводни софтуери и се нуждаете от стабилна технология, за да управлявате този постоянен бизнес растеж. Да, ние можем да Ви помогнем.

Вашият бизнес се разширява и сигурно се сблъсквате с множество предизвикателства като грешки, поради големи обеми от информация, дублиране на данни, липса на надеждна информация и коректни доклади или проблеми със сигурността. Е, това със сигурност е подходящият момент да поемете по пътя на дигиталната трансформация на Вашата компания. Отървете се от всички несвързани системи, които по-скоро пречат на работата на Вашите хора, отколкото да им помагат да са ефективни. Изберете решение, което е разпознаваемо от повече от 160 000 средни и големи предприятия в цял свят и се възползвайте от всички предимства на неговата богата функционалност и ценно ноу-хау. Това не само ще оптимизира бизнес операциите, но ще разкрие нови бизнес възможности и добри бизнес идеи.

Цени

Premium

от€ 93.60

Включва модулите от Essential и:

 • Производство
 • Сервизно обслужване

Цените по-горе важат за облачната версия на Dynamics 365 Business Central.
Относно лиценз за ERP на собствен сървър, моля свържете се с нас.
Стойността за софтуерното решение има 2 основни компонента – лиценз и внедряване. Лицензът може да бъде заплатен еднократно или като месечен абонамент. Цената за внедряване на услугата варира в зависимост от изискванията на клиента.


Помагаме им да трансформират бизнеса си

logo
BBraun_logo
dedon-logo
logo-drager1
tiryaki_logo_small
StudioModernaLogo
Danson logo
Dietsmann
Moto Pfohe
LC waikiki