Chat with us, powered by LiveChat

Платформа за бизнес растеж

Dynamics 365 Business Central е цялостно решение за управление на бизнеса, проектирано за организации, чиито нужди са надраснали капацитета на използвания счетоводен софтуер. Системата включва пълен комплект от счетоводни, финансови и управленски функционалности като продажби, маркетинг и модул за обслужване, управление на проекти, верига на доставките, управление на наличностите и складовите операции.

Продукт на Dynamics

Като наследник на най-популярното решение за бизнес управление на Microsoft – Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central обединява богатите функционалности на Dynamics NAV с гъвкавостта на Cloud. Решението е част от семейството на Dynamics 365 и предоставя на клиентите възможността да се възползват от всички функционалности от групата на Dynamics. Може лесно да използвате приложения като Dynamics 365 за продажби, Dynamics 365 за маркетинг, за сервизно обслужване и други.

Dynamics 365 Business Central functionalities
single platform

Единна Microsoft платформа

Dynamics 365 Business Central обединява хората и процесите чрез използването на единната платформа на Microsoft, заедно с приложенията Microsoft Office и Outlook.

mobile experience

Мобилност

Бизнесът вече не се ограничава в местоположение и желанията на клиентите се променят постоянно. Dynamics 365 Business Central осигурява подобрено потребителско изживяване, позволявайки използването на основната функционалност на ERP през множество мобилни устройства. Мобилността е във фокуса на Dynamics 365 Business Central.

scalability

Гъвкавост и възможност за растеж

Всички компании са уникални и имат необходимост от разширяване на способностите на техните решения. Приложения като Microsoft Flow, PowerApps, Power BI позволяват на клиентите и партньорите да създават значими работни процеси и потоци и да подобряват знанията си вътре в компанията.

bi

BI за всички

Всеки бизнес е в непрекъснато търсене на възможности да подобри производителността си. Това е основната задача на Dynamics 365 Business Central. Решението предоставя богати възможности за изготвяне на детайлни и достоверни доклади, справки, графики и анализи, които могат действително да предложат подобрения за бизнес процеса и да подобрят начина за вземане на ключови бизнес решения.

Аз съм …

Може да дадете ударно начало на своя бизнес с надеждна ERP платформа, която да ви помага да следите ежедневните си операции. Плащате за това, което използвате – без допълнителни разходи, без инвестиции в хардуер – ние се грижим за Вашите IT проблеми, за да може да се фокусирате главно върху своя бизнес.

Развива ли се Вашия бизнес бързо? Чудесно. Ние вярваме, че искате да се съсредоточите върху бизнес стратегията за развитие, за да бъде тя успешна. Сега вероятно е моментът, в който сте надрастнали своите първоначални счетоводни софтуери и се нуждаете от стабилна технология, за да управлявате този постоянен бизнес растеж. Да, ние можем да Ви помогнем.

Вашият бизнес се разширява и сигурно се сблъсквате с множество предизвикателства като грешки, поради големи обеми от информация, дублиране на данни, липса на надеждна информация и коректни доклади или проблеми със сигурността. Е, това със сигурност е подходящият момент да поемето по пътя на дигиталната трансформация на Вашата компания. Отървете се от всички несвързани системи, които по-скоро пречат на работата на Вашите хора, отколкото да им помагат да са ефективни. Изберете решение, което е разпознаваемо от повече от 160 000 средни и големи предприятия в цял свят и се възползвайте от всички предимства на неговата богата функционалност и ценно ноу-хау. Това не само ще оптимизира бизнес операциите, но ще разкрие нови бизнес възможности и добри бизнес идеи.

Цени

Dynamics 365 Business Central за България е достъпен за сървърни инсталации (on-prem) и за изнесена облачна инфраструктура, различни от тези на Microsoft. Свържете се с нас за допълнителна информация.

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Ресурси

Научете повече за Dynamics 365 Business Central, като свалите следните материали:

Последни новини & статии

НОВИНИ
26 март

VeriPark с участие на Финансовия технологичен форум: Дигиталният свят на финансите

С радост ви съобщаваме, че Intelligent Systems и VeriPark ще участват в 21-ия Финансов технологичен форум на 10-ти април 2019....

БЛОГ
16 април

Next Best Action: ролята на machine learning в кръстосаните продажби

Все по-често банките и застрахователните дружества осъзнават нуждата от персонализиран подход към индивидуалните клиенти. Това им помага не само да...