Chat with us, powered by LiveChat

Преоткрийте света на потребителите

Dynamics 365 е съвременно поколение приложения за управление на бизнеса, позволяващи на организациите да растат, да се развиват и да бъдат успешни. Решенията са облачно-базирани и включват функционалностите на познатата вече ERP система на Microsoft: производство, дистрибуция, управление на веригата за доставки, ритейл, финанси и други.

Винаги можете да започнете само с приложението, от което имате нужда. Ако бизнесът ви се разрастне и нуждите ви се променят, винаги можете да добавите още потребители или приложения.

Това, от което се нуждае бизнесът ви

Приложения за всяка сфера на вашия бизнес

Управлявайте дейността си с интуитивни, облачно базирани приложения.

Финанси

Управлявайте финансовите си дейности. Наблюдавайте представянето в реално време, предсказвайте трендове и вземайте решения, базирани на истински данни.

Научи повече

Управление на веригата на доставки

Променете планирането, продукцията, складовото и транспортно управление, за да оптимизирате ефикасността си и да увеличите печалбите.

Научи повече

Ритейл

Повишете лоялността и продажбите, като ангажирате клиентите си през различните канали и им предоставите персонализирано преживяване.

Научи повече

Таланти

Решение за управление на човешките ресурси, чрез което наемете и задържате правилните хора.

Научи повече

Ползи

Използвайте колкото ви е необходимо

Изберете приложения, които следват спецификата на всяка роля, бизнес и индустрия.

Постигнете по-добра ефективност

Подобрете работните процеси с подходящите бизнес инструменти и повишете производителността в и между отделите.

Надежни данни и познания

Възползвайте се от вградената интелигентна система за анализиране на данните, която ще ви помогне при вземането на решения.

Разраствайте се бързо

С адаптивните приложения създавате, променяте и разширявате процесите в реално време, без да е необходима намесата на ИТ специалисти.

Много повече от ERP

Приложенията Dynamics 365 за корпорации работят перфектно с CRM приложенията. Освен това, те са много повече от традиционен софтуер за управление на бизнес процесите с инструмент за създаване и поддържане на взаимоотношения с клиентите. В системата са вградени Power BI – най-широко разпространеният инструмент за бизнес анализи в света, и Cortana Intelligence – изкуствен интелект, създаващ прогнози и модели на поведение (на клиентите).

Flow PowerBI PowerApps

Научете повече

Нещо повече, дълбоката интеграция на решението с Office 365 обединява сферите на бизнес процесите и личната производителност. Голяма част от служителите са свикнали да извършват дейности като пренасяне на информация от имейл в електронна таблица и обратно. Това често означава губене на време и възможности за грешки. С Dynamics 365 обаче всичко се променя!

Решението включва още:

  • Microsoft Relationship Sales – интеграция с най-голямата бизнес-ориентирана социална мрежа в света LinkedIn
  • PowerApps – платформа, чрез която бързо и лесно да създавате необходимите ви приложения, без да имате специфични умения за програмиране
  • Flow – иновативно приложение на Microsoft, с което да автоматизирате разнообразни работни процеси
  • AppSource – онлайн магазин, който обединява всички приложения, създадени от партньори за продуктите Dynamics 365, Power BI, Office 365, Azure

Цени

Посочените цени са за Microsoft Dynamics 365 като облачна услуга.
За закупуване на лицензи, моля, свържете се с нас.

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Ресурси

Научете повече за Microsoft Dynamics 365 приложенията за корпорации, като свалите следните материали:

Актуално

НОВИНИ
15 октомври

Промени в лицензирането на Dynamics 365

Този месец, октомври 2019, ще влязат в сила основни промени в лицензирането на приложенията от семейството на Dynamics 365. Цялостното...

БЛОГ
10 септември

Защо компанията ми да избере цялостно специализирано решение за транспортни компании?

Да управлявате транспортна компания може да бъде предизвикателство, особено когато вземете предвид, че това е бизнес с много различни аспекти,...