Преоткрийте света на потребителите

Dynamics 365 е съвременно поколение приложения за управление на бизнеса, позволяващи на организациите да растат, да се развиват и да бъдат успешни. Приложенията са облачно-базирани и включват функционалностите на познатата доскоро под името Dynamics AX/Axapta ERP система на Microsoft: производство, дистрибуция, управление на веригата за доставки, търговия на дребно, финанси и други.

Винаги можете да започнете само с приложението, от което имате нужда. Ако бизнесът ви се разрастне и нуждите ви се променят, винаги можете да добавите още потребители или приложения.

Екипът ни е разработил и сертифицирал локализация, която привежда ERP системата в съответствие с българското законодателство и позволява работа с нея посредством интерфейс на български език.

Това, от което се нуждае бизнесът ви

Приложения за всяка сфера на вашия бизнес

Управлявайте дейността си с интуитивни, облачно базирани приложения.

https://www.isystems.bg/content/uploads/services-financial.svg

Финанси

Управлявайте финансовите си дейности. Наблюдавайте представянето в реално време, предсказвайте трендове и вземайте решения, базирани на истински данни.

Научи повече
https://www.isystems.bg/content/uploads/transport-logistics.svg

Управление на веригата на доставки

Променете планирането, продукцията, складовото и транспортно управление, за да оптимизирате ефикасността си и да увеличите печалбите.

Научи повече
https://www.isystems.bg/content/uploads/retail.svg

Ритейл

Повишете лоялността и продажбите, като ангажирате клиентите си през различните канали и им предоставите персонализирано преживяване.

Научи повече
https://www.isystems.bg/content/uploads/hr.svg

Човешки ресурси

Решение за управление на човешките ресурси, чрез което наемете и задържате правилните хора.

Научи повече
https://www.isystems.bg/content/uploads/apps-5.svg

Управление на оперативните процеси

Увеличете своята рентабилност и ускорете завършването на проекти, свързвайки различните отдели във фирмата с помощта на Dynamics 365 Project Operations.

Ползи

Използвайте колкото ви е необходимо

Изберете приложения, които следват спецификата на всяка роля, бизнес и индустрия.

Постигнете по-добра ефективност

Подобрете работните процеси с подходящите бизнес инструменти и повишете производителността в и между отделите.

Надежни данни и познания

Възползвайте се от вградената интелигентна система за анализиране на данните, която ще ви помогне при вземането на решения.

Разраствайте се бързо

С адаптивните приложения създавате, променяте и разширявате процесите в реално време, без да е необходима намесата на ИТ специалисти.

Много повече от ERP

Приложенията Dynamics 365 за корпорации работят перфектно със CRM приложенията. Освен това, те са много повече от традиционен софтуер за управление на бизнес процесите с инструмент за създаване и поддържане на взаимоотношения с клиентите. В системата са вградени Power BI – най-широко разпространеният инструмент за бизнес анализи в света, и Cortana Intelligence – изкуствен интелект, създаващ прогнози и модели на поведение (на клиентите).

PowerApps Flow PowerBI

Нещо повече, дълбоката интеграция на решението с Office 365 обединява сферите на бизнес процесите и личната производителност. Голяма част от служителите са свикнали да извършват дейности като пренасяне на информация от имейл в електронна таблица и обратно. Това често означава губене на време и възможности за грешки. С Dynamics 365 обаче всичко се променя!

Решението включва още:

  • Microsoft Relationship Sales – интеграция с най-голямата бизнес-ориентирана социална мрежа в света LinkedIn
  • PowerApps – платформа, чрез която бързо и лесно да създавате необходимите ви приложения, без да имате специфични умения за програмиране
  • Flow – иновативно приложение на Microsoft, с което да автоматизирате разнообразни работни процеси
  • AppSource – онлайн магазин, който обединява всички приложения, създадени от партньори за продуктите Dynamics 365, Power BI, Office 365, Azure

Цени

Финанси

от€ 168.50

за потребител/месец

Ритейл

от€ 168.50

за потребител/месец

Човешки ресурси

от€ 112.30

за потребител/месец

Посочените цени са за работа с приложенията като облачна услуга на база месечен абонаментен план.
За закупуване на лицензи, моля, свържете се с нас.
Цената на решението има два основни компонента – лицензи и разходи по извършените услуги. Лицензите могат да бъдат купени наведнъж или да се ползват под формата на месечен абонамент. Цената на услугите по внедряването зависи от изискванията на клиента.


Помагаме им да трансформират бизнеса си

vetprom_logo
dedon-logo
pt_12_vaptech-logo
Logo_PS_RGB_cropped-e1449492127991
multisport
tiger-tech-logo
huvepharma-logo
dzi
Hydrostab_logo