Преоткрийте света на потребителите

Dynamics 365 е съвременно поколение приложения за управление на бизнеса, позволяващи на организациите да растат, да се развиват и да бъдат успешни. Приложенията са облачно-базирани и включват функционалностите на познатата доскоро под името Dynamics AX/Axapta ERP система на Microsoft: производство, дистрибуция, управление на веригата за доставки, търговия на дребно, финанси и други.

Винаги можете да започнете само с приложението, от което имате нужда. Ако бизнесът ви се разрастне и нуждите ви се променят, винаги можете да добавите още потребители или приложения.

Това, от което се нуждае бизнесът ви

Приложения за всяка сфера на вашия бизнес

Управлявайте дейността си с интуитивни, облачно базирани приложения.

Финанси

Управлявайте финансовите си дейности. Наблюдавайте представянето в реално време, предсказвайте трендове и вземайте решения, базирани на истински данни.

Научи повече

Управление на веригата на доставки

Променете планирането, продукцията, складовото и транспортно управление, за да оптимизирате ефикасността си и да увеличите печалбите.

Научи повече

Ритейл

Повишете лоялността и продажбите, като ангажирате клиентите си през различните канали и им предоставите персонализирано преживяване.

Научи повече

Човешки ресурси

Решение за управление на човешките ресурси, чрез което наемете и задържате правилните хора.

Научи повече

Ползи

Използвайте колкото ви е необходимо

Изберете приложения, които следват спецификата на всяка роля, бизнес и индустрия.

Постигнете по-добра ефективност

Подобрете работните процеси с подходящите бизнес инструменти и повишете производителността в и между отделите.

Надежни данни и познания

Възползвайте се от вградената интелигентна система за анализиране на данните, която ще ви помогне при вземането на решения.

Разраствайте се бързо

С адаптивните приложения създавате, променяте и разширявате процесите в реално време, без да е необходима намесата на ИТ специалисти.

Много повече от ERP

Приложенията Dynamics 365 за корпорации работят перфектно с CRM приложенията. Освен това, те са много повече от традиционен софтуер за управление на бизнес процесите с инструмент за създаване и поддържане на взаимоотношения с клиентите. В системата са вградени Power BI – най-широко разпространеният инструмент за бизнес анализи в света, и Cortana Intelligence – изкуствен интелект, създаващ прогнози и модели на поведение (на клиентите).

Microsoft Flow, Power BI, Power Apps

Научете повече

Нещо повече, дълбоката интеграция на решението с Office 365 обединява сферите на бизнес процесите и личната производителност. Голяма част от служителите са свикнали да извършват дейности като пренасяне на информация от имейл в електронна таблица и обратно. Това често означава губене на време и възможности за грешки. С Dynamics 365 обаче всичко се променя!

Решението включва още:

  • Microsoft Relationship Sales – интеграция с най-голямата бизнес-ориентирана социална мрежа в света LinkedIn
  • PowerApps – платформа, чрез която бързо и лесно да създавате необходимите ви приложения, без да имате специфични умения за програмиране
  • Flow – иновативно приложение на Microsoft, с което да автоматизирате разнообразни работни процеси
  • AppSource – онлайн магазин, който обединява всички приложения, създадени от партньори за продуктите Dynamics 365, Power BI, Office 365, Azure

Цени

Посочените цени са за работа с приложенията като облачна услуга на база месечен абонаментен план.
За закупуване на лицензи, моля, свържете се с нас.

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Ресурси

Научете повече за Microsoft Dynamics 365 приложенията за корпорации, като свалите следните материали:

Актуално

НОВИНИ
22 октомври

Dynamics Mobile Van-Sales вече е в AppSource

Приложението Dynamics Mobile Van-Sales вече официално е качено в AppSource, онлайн платформата на Microsoft’s за SaaS приложения, създадени за конкретни...

БЛОГ
26 ноември

Колко важно е управлението на промените при имплементацията на бизнес решение

Внедряването на нова технология в компания, която вече има установен начин на работа и предпочитан софтуер, никога не е лесна....