Лимитирана оферта: Dynamics 365 Sales Professional или Customer Service Professional 4 месеца безплатно.

Сега е моментът да започнете да работите с модерни бизнес приложения за управление на продажбите и обслужване на клиенти по рентабилен начин. Възползвайте се от 100% отстъпка от стойността на лицензите за първите четири месеца на годишен абонамент за Dynamics 365 Sales Professional или Customer Service Professional. 


Попълнете формата, за да се свържем с вас:

Подробности за промоцията

  • Продукт, подлежащ на промоцията: Dynamics Sales Professional и Dynamics 365 Customer Service Professional. Не е задължително да купите двата продукта заедно, те са независими оферти.  
  • Период на офертата: от 3ти август 2020г. до 30ти юни 2021г.  
  • Тип клиенти, които могат да се възползват от промоцията: Нови клиенти както на Dynamics Sales Professional, така и на Dynamics 365 Customer Service Professional. Съществуващи клиенти с неактивен или наскоро прекъснат (през последните 30 дни) абонамент също могат да се възползват от офертата.  
  • Продължение на договора: минимум една година.  

Моля, попълнете полетата, за да се свържем с вас и да отговорим на въпросите ви, свързани с тази промоция. Един от нашите Dynamics 365 специалисти ще се свърже с вас в рамките на следващия работен ден.

Не сте сигурни дали това е подходящият избор за вашата компания? Изпробвайте приложенията чрез нашия 30-дневен безплатен период.

Запитване:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Научете повече за:

Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 CS


Помагаме им да трансформират бизнеса си