Shopping online

Растежът на онлайн продажби е необратим

Според анализатори електронната търговия на дребно ще нарасне в световен мащаб от 5 трл. долара през 2022 г. до 6,5 трл. долара през 2023 г. и 20,8% от общия пазарен дял на е-търговия.

Водещите тенденции в електронната търговия за 2023 г. показват, че 75% от пазаруващите в интернет използват няколко канала преди покупка. Мобилните устройства представляват 71% от трафика на дребно и генерират 61% от онлайн поръчките за пазаруване, отчита Statista.

Новите технологични решения трансформират сектора напълно. Планирате ли създаването на своя електронен магазин? Не е нужно да търсите различни доставчици на услуги за управление на оперативна база данни, уебсайт за електронна търговия и онлайн маркетингови дейности.

Ние в Intelligent Systems можем да разработим вашия електронен магазин върху nopCommerce и да го интегрираме с Microsoft Dynamics ERP.

dynamics 365

Our new E-commerce Integration Framework

Най-новото ни решение E-commerce Integration Framework свързва платформата за е-търговия и Dynamics 365 Business Central. То е съвместимо с най-популярните платформи за е-търговия: nopCommerce, BigCommerce, Magento, Wix, ShopWired, WooCommerce, Vtex.

Функционалност, от която всеки онлайн магазин се нуждае 

https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-_industry-insurance-brokers.svg

Надеждна платформа

Възползвайте се от мащабната безплатна платформа nopCommerce. Тя е .NET базирана с модулна архитектура и има голям набор от функционалности. Платформата е с високо ниво на сигурност и постоянно се обновява с нови функции, за да се справи с постоянно променящите се нужди на търговците на дребно.

https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-_service-support.svg

Мобилна търговия

Имате мобилна версия на своя уебсайт със завладяваща, богата на функционалности и визуално издържан външен вид без да се налага допълнително кодиране. Платформата е с адаптивен (responsive) дизайн, който е подходящ за всякакъв тип екрани: десктоп, смартфон и таблет.

https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-svg_industries-fac_mng-fac_mng.svg

Множество магазини

Управлявайте много онлайн магазини за различни марки, продукти, B2B и B2C, и ги управлявате от един единствен административен панел. Всичките Ви онлайн магазини имат обща база данни, така че може да споделяте информация от каталози между тях и Вашите клиенти могат да се регистрират и влизат във всички Ваши магазини, като използват еднакви идентификационни данни.

https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-svg_industries-fac_mng-own_premises.svg

Многобройни доставчици

Продавайте онлайн без складове и доставки, като eCommerce платформата Ви позволява да разпределите продуктите между доставчиците. По този начин те ще доставят продукта винаги, когато има поръчка.

https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-_service-upgrade.svg

Детайлни продуктови функционалности

Създайте толкова характеристики на продукти, колкото са Ви необходими; позволете на потребителите да сравняват различните продукти; управлявайте инвентара, множеството складове, частични доставки, изчерпаните и предварителните поръчки; определете различни цени за различните клиенти или група от клиенти; управлявайте продуктите, които се свалят от сайта, повтарят се периодично или се наемат.

https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-_service-software_impl.svg

Различни опции за плащане и доставка

Предложете на клиентите си възможността да избират между няколко опции при финализирането на поръчката – подаръчни ваучери, персонални съобщения, плащане с различни валути, разнородни начини за плащане. Изчислете цената на доставката, изпратете поръчките с колетни услуги или да се вземат от място; издавайте фактури.

https://www.isystems.bg/content/uploads/retail.svg

Ефикасен маркетинг

Работете с различни инструменти, за да оптимизирате органичния трафик към Вашия уебсайт (SEO); представете програми за лоялни клиенти, които позволяват на купувачите да събират точки всеки път, когато пазаруват във Вашия магазин; използвайте силата на кръстосаните продажби, отстъпки и подаръчни карти; дръжте клиентите си информирани, като им изпращате периодични бюлетини.

https://www.isystems.bg/content/uploads/finances.svg

Методи за плащане

Благодарение на nopCommerce можете да предложите на клиентите си над 50 метода за заплащане. А тъй като в различните страни има различни предпочитания, можете да лимитирате видовете плащане според държава.

https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-_service-support.svg

Поддръжка на клиенти

Предложете високо ниво на обслужване с GDPR поддръжка, регистрация с профили от Gmail и социални мрежи, списък с желания, европейски изисквания за бисквитки и други.

Интеграция с ERP от световен ранг

Нашият екип създаде Стандартна интеграция (Unified Integration Framework), която помага на уеб магазините да бъдат естествено продължение на ERP система Dynamics 365 Business Central. Добавката улеснява администрирането на данни и обработката на поръчки, тъй като:

  • Публикува онлайн наличностите от Microsoft Dynamics, заедно със снимки, описание, спецификации, атрибути, мерните единици и наличности;
  • Поддържа стандартен ценови лист, но също така може да покаже персонализирани (специфични за клиента) цени, отстъпки и промоции;
  • Показва всички категории, подкатегории и продукти или само тези по ваш избор;
  • Създава нови поръчки и клиенти в Microsoft Dynamics.
dynamics 365

B2B функционалности

https://www.isystems.bg/content/uploads/finances.svg

Конкретни цени и отстъпки

Позволете на клиентите да виждат договорени цени или да приложат персонални отстъпки.

https://www.isystems.bg/content/uploads/retail.svg

Продуктови каталози

Създайте специални каталози и категории за конкретни клиенти.

https://www.isystems.bg/content/uploads/hr.svg

Управление на потребители и нива на достъп

Управлявайте логин детайлите за конкретни клиенти, създайте роли, за да дефинирате различни видове потребители.

https://www.isystems.bg/content/uploads/services-financial.svg

Плащане на кредит

Позволете на най-ценните си клиенти да пазаруват спрямо индивидуални кредитни лимити.

https://www.isystems.bg/content/uploads/deliveries.svg

Възможности за доставка

Предлагайте индивидуални методи за доставка и/или безплатна доставка за някои от клиентите си.

https://www.isystems.bg/content/uploads/retail-fmcg.svg

Заместители

Предлагайте заместители, когато нямате конкретен продукт в наличност.


Ползи

Разраснете бизнеса си на различни пазари с глобално решение, разработно за голям брой езици, страни и валути.

Дизайни по образец или персонализации

За бързо начало използвайте предварително подготвени образци или създайте свой собствен дизайн, за да подсилите Вашия бранд онлайн.

Лесно настройване

Нашето решение за онлайн търговията е гъвкаво и може да се приспособи към нуждите на всеки бизнес. Възползвайте се на първокласно обслужване и поддръжка на услугите.

Оптимизация на процеса

Позволете на служителите си да работят по-ефективно, за да обработват по-бързо поръчките. Спестете време и намалете разходите си.

Подобрено преживяване за потребителя

Повишете удовлетвореността на клиентите си чрез изключителни онлайн услуги и поддръжка.


Дигитален маркетинг за електронна търговия

Електронната търговия е силно конкурентна индустрия, така че може би трябва да обмислите варианта за аутсорсинг към нашите специалисти за:

  • Оптимизация на търсещи машини (SEO) – набор от техники и дейности, които целят да привлекат повече заинтересовани посетители на сайта Ви посредством оптимизация на органичния/неплатен трафик от Google, Bing или други търсещи машини.
  • Маркетинг в търсещите машини (SEM) – форма на платена реклама, която често срещаме над органичните резултати в Google и Bing.
  • Дисплейна реклама – мрежа от милиони уебсайтове по света – Google Display Network, която доставя реклами в различни формати;
  • Реклама в социалните медии – форма на реклама, която доставя платени съобщения от брандове/продукти директно на индивидуалните потребители на социалните мрежи.

Ние знаем от какво се нуждаят търговците на дребно, за да бъдат конкурентоспособни онлайн. Помогнали сме на много от тях  да достигнат до своите клиенти по най-ефективния начин.

Digital marketing services

Помагаме им да трансформират бизнеса си

dedon-logo
pt_12_vaptech-logo
Logo_PS_RGB_cropped-e1449492127991
multisport
dzi
Hydrostab_logo
tiger-tech-logo