Съвременното производство се изправя пред редица предизвикателства. Компаниите имат нужда
от мощни, интегрирани решения, които оптимизират целия производствен процес,
веригата на доставките, управлението на финансовия поток и отношенията с клиентите.
Бизнес платформите подпомагат производителите, въвеждайки утвърдени производствени практики,
световно ноу-хау в дейността на компанията, намалявайки значително ръчните операции
и оперативни разходи.

Следователно, компаниите в тази сфера имат нужда от мощни, интегрирани софтуерни решения,
които да им помогнат да подобрят производствените процеси – веригата на доставките и доставянето на суровини,
произвеждането, складирането, дистрибуцията, финансовия поток, отношенията им с партньори
и клиенти, и други.

Machinery

Машини и компоненти

Goods and electronics

Потребителски стоки и електроника

Print & Packaging

Печатници и издателства

Нашето предложение

Intelligent Systems има натрупан значителен опит от реализирани проекти във водещи производствени компании в страната и чужбина. Дискретни, процесни или смесени, ERP и CRM приложенията Microsoft Dynamics 365 могат да се използват от всички организации, като лесно се модифицират спрямо нуждите на конкретното дружество. Нашата първа цел е да опознаем детайлно бизнес процесите ви. Базирайки се на този анализ, ние ще внедрим подходящото за вашия бизнес решение, за да усетите ползите възможно най-скоро.

Не сте сигурни какъв тип производство е вашият бизнес? Разгледайте страницата, за да разберете кои са най-големите разлики между дискретно и процесно производство.

Имате още въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас още сега!

Бизнесите, занимаващи се с дискретно производство, сглобяват различни компоненти, за да придобият накрая цялостен продукт. Този тип бизнеси могат да бъдат автомобилни, мебелни, машинни или производители на електроника. Генерално, тези компании използват спецификация на материалите, в която са включени всичките компоненти, нужни за направата на продукта. Когато спецификацията бива създадена, всеки компонент е свързан с конкретното място, на което се произвежда/поставя – така е много по-лесно да се следи производствения процес. Веднъж сглобени, продуктите на дискретното производство могат да бъдат разглобени и техните части да бъдат сменени.

Прочете нашата блог статия: 4 основни ползи от ERP системите в мебелното производство

Този тип производство използва химически, физически и съставни промени, за да превърне суровия материал в краен продукт. Веднъж направени, продуктите на процесното производство не могат да бъдат разделени на отделни съставки. Индустриите, занимаващи се с процесно производство включват фармацевтика, хранително-вкусова промишленост, козметика и други. Процесните производители имат нужда от ERP софтуер, който предлага функционалности, свързани с управлението на рецептите, партидите и контрол над качеството. Допълнително те често трябва да следват стриктни регулации, затова е важно решението да предлага функционалност, която да ги улеснява.

Ползи

  • Подобряване на работните процеси чрез оптимизиране на количеството на суровините, намаляване производствения цикъл и времето за подготовка и изпълнение на поръчките
  • Автоматизирани НАССР изисквания и други легални регулации
  • Увеличаване ефективността на веригата на доставки
  • Консолидиране на всички записи от бизнес единиците (производство, верига на доставки, склад, продажби и финансово управление и т.н.) в една база данни
  • Прецизна оценка на себестойността на произведената стока
  • Намаляване на времето за пускане на нови продукти на пазара и ускоряване на времето за печалба
  • Генериране на множество справки и отчети в реално време
  • Ефективно управление на капацитета – работна сила, помещения и площи, оборудване, материали и други
  • Подобряване на управлението на продажбения процес – оферти, поръчки за продажби, проследяване на бюджетирани и реални разходи, ценови листи, промоции, отстъпки, напомнителни писма, рекламации и др.

Клиентите за нас

С увереност можем да кажем, че сме доволни от направения избор за внедряване на система Microsoft Dynamics в структурите на Eкселпак България ООД, доверявайки се на опита и експертизата на специалистите от Intelligent Systems. С тази важна крачка, ние си осигурихме редица подобрения – оптимизирани процеси, повишена производителност на екипа и детайлизирана отчетност в реално време.
female testimonial

Мая Стойкова

Управител на Екселпак България ООД


Помагаме им да трансформират бизнеса си

dedon-logo
atlas copko
huvepharma-logo
lavena
meusburger
assa
carglass