Накратко

Atlassian са познати със своите софтуерни продукти за колаборация, които се ползват в 138 000+ компании по целия свят. От Jira Software до Confluence и Trello, с решенията им компаниите могат да планират, разработват и доставят софтуер. Те също така позволяват да се ползват Agile методологии, които помагат на бизнеса да предлага висока стойност на клиентите по-бързо и с по-малко усилия. Като Atlassian Silver Solution Partner, ние може да ви помогнем да внедрите, персонализирате и конфигурирате инструментите на Atlassian във вашата организация.

Agile подходът

Agile (гъвкав) е сбор от принципи, които позволяват на многофункционални екипи да колаборират и да работят към непрекъснато подобрение. Agile помага за гъвкавост при промяна, както и за адаптивно планиране и разработка. Някои от най-добре познатите agile рамки за управление на проекти са като Scrum и Kanban.

Atlassian Silver Solution Partner logo

Какво е DevOps?

Продуктите на Atlassian изискват DevOps подход – колаборация върху разработката на софтуер и различните IT услуги, чрез която се подчертава комуникацията, интеграцията и сътрудничеството.

Една от основите цели на DevOps методологията е съкращаване на процеса на разработка и увеличаване на софтуерното качество. DevOps функционира като допълнение на Agile подхода.

Какво можем да предложим на екипа ви:

https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-_service-int_rollout.svg

Jira Software

Стартирайки като платформа за проследяване на проблемите, днес Jira е пълноценен софтуер за управление на проекти;

Научи повече
https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-_service-support.svg

Jira Service Desk

Jira Service Desk е Agile решение за управление на IT услуги, позволяващо бърза реакция на обслужващия екип.

Научи повече
https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-_service-int_rollout.svg

Jira Align

Jira Align е Enterprise Agile Planning платформа за екипи, които искат да свържат портфолиото с проекти с програмния мениджмънт.

Научи повече
https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-_service-int_rollout.svg

Advanced Roadmaps for Jira

Advanced Roadmaps for Jira е Agile инструмент за управление на портфолио от проекти, в който екипите могат да създадат своите планове и да проследят графика си.

Научи повече
https://www.isystems.bg/content/uploads/hr.svg

Jira Core

Jira Core е решение за управление на проектите и задачите, което може да се използва от всички в организацията за планиране и проследяване на работата.

Научи повече
https://www.isystems.bg/content/uploads/hr.svg

Confluence

Confluence е софтуерно решение за колаборация, което позволява на различните екипи да работят заедно и да споделят знания.

Научи повече
https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-_service-project_recovery.svg

Bitbucket

Bitbucket е решение за колаборация между екипи, занимаващи се с разработка на софтуер.

Научи повече
https://www.isystems.bg/content/uploads/iSystems-_service-project_recovery.svg

Bamboo

Bamboo е инструмент за внедряване и употреба на софтуер, чрез който разработките, тестовете и различните версии се намират в един работен поток.

Научи повече
https://www.isystems.bg/content/uploads/hr.svg

Trello

Trello е уеб-базиран инструмент, който визуализира ясно съвместните проекти и задачи в един екип.

Научи повече

Ползи

Работете с водещи решения

Atlassian е лидер в сферата на софтуера за колаборация, разработка и проследяване на проблеми. Можете да сте спокойни, че работите с водещо решение.

Възползвайте се от интеграциите

Интеграцията на различните софтуерни решения е от изключително значение за един проект. С продуктите на Atlassian един с друг, това не е проблем.

Колаборирайте с доверен партньор

Intelligent Systems предлага широк кръг от акредитирани услуги, приложения и интеграции на Atlassian. С нашия опит и познания за продукта, може да сте сигурни, че сте в добри ръце.

Увеличете продуктивността на екипа си

Помогнете на служителите си да планират и колаборират едни с други лесно с продуктите на Atlassian и по този начин ще увеличите тяхната ефективност.

Помагаме им да трансформират бизнеса си

atlas copko
tiger-tech-logo
chaosgroup_small
oxford-university-press-logo-scaled
eventim-logo-scaled