Dynamics Trans е специализирано решение, допълнение към системата Microsoft Dynamics NAV, създадено да обхване цялостната дейност и всички бизнес процеси в компании, занимаващи се със спедиция, транспорт, логистика, агентиране. Dynamics Trans проследява, отразява и управлява основните процеси, свързани с изпълнение на транспортните дейности, чрез използването на единна база за анализ, планиране и бюджетиране на финансите.

Dynamics Trans предоставя набор от функционалности, необходими за поддръжката на автомобилния парк и механизацията в компанията. Реализирани са специфични функции за напомняния за техническа поддръжка, различни плащания (ГО, Лизинг, Каско), зависещи от време, от изминати километри или изработени моточасове. Други функционалности на Dynamics Trans са отразяването на ремонтни дейности и разпределението на различни видове разход (шаблонни или преки) за всяко транспортно средство.

 

 

 

 

N.B. В момента сме в процес на разработка на най-новата версия на решението Dynamics Trans. То ще бъде Cloud базирано и ще интегрира в себе си още по-богато ноу-хау и още по-модерни технологии в подкрепа на транспортния, спедиторския и логистичния бранш.

Свали ресурса