Новите технологии стават се разпространяват с все по-висока скорост, което значи, че магазините за техника трябва да отговарят бързо на променящото се търсене. Освен внимателното управление на складовата наличност, което да не позволи да се трупа стока, която бързо да стане демоде, трябва и да предлагат адекватен избор от продукти на конкурентни цени – къде и когато да пазаруват клиентите. Смесването на каналите за разглеждане и купуване вече е норма, а omni-channel стратегиите са особено важни, за да бъдат компаниите конкурентни.

Бързо променящи се потребителски нужди? Няма проблем.

Увеличете ефикасността си, подобрете шопинг преживяването на клиентите си и намалете оперативните разходи лесно и бързо чрез интегрирано софтуерно решение, разработено за ритейл бизнеси, занимаващи се с техника. Предложете на клиентите си програми за лоялност и персонализирани предложения и препоръки, оптимизирайте складовата наличност с Business Intelligence инструменти и вижте ясно своя бизнес в една цялостна платформа.

Управлението на целия ви бизнес, анализирането на представянето ви и отговарянето на промените никога не е било толкова лесно.

Resources