Модната индустрия се характеризира с безмилостната си скорост. Модните цикли са все по-къси, а пазаруващите търсят бърз достъп до най-новите тенденции – и в магазина, и онлайн. Технологията поставя клиентите на шофьорското място, докато ритейл компаниите се борят да запазят консистентност, обогатяващо и индивидуализирано преживяване на клиента във всички канали.

Добавете към това конкурентната среда, сложното предвиждане на размери, цвят и стил, управлението на складовата наличност в магазините и онлайн. Очевидно е, че компаниите в модния ритейл трябва да са гъвкави и адаптивни, за да са успешни.

Кажете довиждане на модните недоразумения

Много компании в модния бизнес все още използват IT системи, които не са свързани, за да управляват различните части на бизнеса си; в резултат, те се затрудняват да намерят консистентна информация, не могат да я разчетат, или нямат ясен поглед над бизнеса си. Заради това страда и клиента.

С LS Fashion от LS Retail можете да управлявате целия си бизнес в една система. Управлявайте сезони, бюджети, продукти, цени, счетоводство, промоции и програми за лоялност във всичките ви канали през една платформа. Дръжте веригата под контрол и дайте на клиентите консистентно, висококачествено шопинг преживяване, независимо дали то се случва в магазините ви, онлайн или през мобилни устройства.

Свали ресурса