Днешните клиенти имат технически познания и живеят във все по-малки жилища. Пазаруват и разглеждат не само на физически локации, но и в онлайн магазини и мобилни сайтове. Търсят мебели, които лесно се персонализират, за да посрещнат нуждите им за уникалност и функционалност.

Растящото търсене за мебели по поръчка прави управлението на складова наличност и продажби все по-трудно за повечето производители на мебели. Същевременно те бързо усещат, че трябва да предложат omni-channel преживяване на клиента, за да популяризират марката, да достигнат нови потребители и да останат конкурентни на глобално ниво.

Omni-channel решения за производители с поглед към бъдещето

С LS Retail можете да оптимизирате складовата наличност, лесно да управлявате резервации и поръчки за мебели по поръчка, продукти, цени, промоции – от една-единствена платформа.

Ако това не е достатъчно, получавате отчети за представянето в реално време, за да взимате по-добри решения. Можете да автоматизирате дейности, позволявайки на централата и служителите да се концентрират върху високовъзвръщаеми дейности, а не рутинни задачи.

Свали ресурса