Какво е Dynamics 365 Project Service Automation?

Dynamics 365 Project Service Automation e CRM приложение, което позволява на организациите, занимаващи се с проектен бизнес, да изпълняват поръчки в рамките на договорените с клиентите срокове и бюджети, чрез цялостно решение за продажби, планиране на ресурси, графици и фактуриране.

Моля, вижте предложението ни за безплатен пробен период тук.

Какви са плюсовете на Dynamics 365 Project Service Automation?

С Dynamics 365 Project Service Automation, вашата компания може да създава иновации с модерна и адаптивна платформа, която автоматизира процесите ви. Чрез оптимизиращи процеси и подобрена продуктивност, улеснявате работата си и увеличавате печалбата.

Ключови функционалности на Dynamics 365 Project Service Automation:

  • Получете цялостен поглед на възможности за различни проекти

Направете приоритет сделките, базирани на меню за управление на продажби, обединяващо продукти и възможности за проекти.

  • Работете заедно с клиента

Работете директно с клиента върху котировки, обхват на проекта и изисквания, благодарение на напълно сигурен портал.

  • Направете управлението на време и разходи по-лесно

Позволете навременното начисляване на сметки, като пускате, одобрявате и обработвате време и разходи навсякъде и по всяко време.

*материалът е на английски език

  • Направете управление на процесите

Предложете на проектните мениджъри интуитивни инструменти за разглеждане, проследяване и потвърждаване на цени и срокове в проектите им.

  • Дайте повече възможности на професионалистите, с които работите

Позволете на консултантите и подизпълнителите да подновяват уменията в профила си и директно да кандидатстват за проекти, за които са компетентни.

Resources