Какво е Dynamics 365 Human Resources?

Dynamics 365 Human Resources (познато преди като Dynamics 365 Talent) е ERP приложение за професионалисти в областта на човешките ресурси, които искат стратегически да привлекат, ангажират и оптимизират таланти, за да постигнат високи и устойчиви бизнес резултати. 

Ако искате да се запознаете с функционалностите на Dynamics 365 Human Resources, насрочете час за демонстрация.

Какви са плюсовете на Dynamics 365 Human Resources?

Dynamics 365 Human Resources ви дава възможност да трансформирате преживяването на кандидатите и служителите във вашата компания, като им помагате да успеят или като ви позволява да се фокусирате върху наемането на правилните хора. Решението ви помага да създадете по-добър екип и да постигнете отлични резултати във всяко едно отношение.

Ключови функционалности на Dynamics 365 Human Resources:

  • Подобрете качеството на наетите служители

Дайте на мениджърите си контрол над процеса на избиране на кандидати чрез инструменти за оценяване, насрочване на интервюта и други.

  • Направете постъпването на работа приятно

Посрещнете новите си служители с персонализиран процес за постъпване на работа, правейки административните задачи лесни за един приятен първи ден на работа.

  • Поставете си цели

Уверете се, че всеки служител има ясно дефинирана роля в компанията, заедно с задължения и цели, върху които да се фокусира.

  • Погрижете се за професионалното развитие на служителите си

Дайте им инструменти, с които да ускорят професионалния си път и възможност да поддържат детайлни профили с опита и уменията си.

  • Улеснете обратната връзка

Дайте на служителите си консистентна обратна връзка и награждавайте тези, които постигат целите си, като започнете диалог за нуждите им.

  • Персонализирайте и интегрирайте лесно

Благодарение на Microsoft Power Platform можете да приспособите приложението към нуждите на компанията ви, без да имате технически опит, а с Common Data Service интеграцията с други системи и партньорски решение е лесна.

Resources