Какво е Microsoft Dynamics 365 Човешки Ресурси?

Microsoft Dynamics 365 Човешки Ресурси е приложение за професионалисти в областта на човешките ресурси, които искат стратегически да привлекат, ангажират и оптимизират таланти, за да постигнат високи и устойчиви бизнес резултати. 

Моля, вижте предложението ни за безплатен пробен период тук.

Какви са плюсовете на Microsoft Dynamics 365 Човешки Ресурси?

Microsoft Dynamics 365 Човешки Ресурси ви дава възможност да трансформирате преживяването на кандидатите и служителите във вашата компания, като им помагате да успеят или като ви позволява да се фокусирате върху наемането на правилните хора. Решението ви помага да създадете по-добър екип и да постигнете отлични резултати във всяко едно отношение.

Ключови функционалности на Microsoft Dynamics 365 Човешки Ресурси:

  • Подобрете качеството на наетите служители

Дайте на мениджърите си контрол над процеса на избиране на кандидати чрез инструменти за оценяване, насрочване на интервюта и други.

  • Направете постъпването на работа приятно

Посрещнете новите си служители с персонализиран процес за постъпване на работа, правейки административните задачи лесни за един приятен първи ден на работа.

  • Поставете си цели

Уверете се, че всеки служител има ясно дефинирана роля в компанията, заедно с задължения и цели, върху които да се фокусира.

  • Погрижете се за професионалното развитие на служителите си

Дайте им инструменти, с които да ускорят професионалния си път и възможност да поддържат детайлни профили с опита и уменията си.

  • Улеснете обратната връзка

Дайте на служителите си консистентна обратна връзка и награждавайте тези, които постигат целите си, като започнете диалог за нуждите им.

  • Персонализирайте и интегрирайте лесно

Благодарение на Microsoft Power Platform можете да приспособите приложението към нуждите на компанията ви, без да имате технически опит, а с Common Data Service интеграцията с други системи и партньорски решение е лесна.

Свали ресурса