Какво е Dynamics 365 Customer Service?

Всяко взаимодействие е от голямо значение в обслужването на клиенти. Чрез CRM инструмента Dynamics 365 Customer Service, изграждате лоялна клиентска база посредством качеството на услугите, които предлагате. С решението вашите служители могат да предложат бързо, персонализирано обслужване и поддръжка.

Моля, вижте предложението ни за безплатен пробен период тук.

Какви са плюсовете на Dynamics 365 Customer Service?

Създавайки позитивни преживявания, служителите ви ще могат да надминат очакванията на клиента, независимо чрез какво устройство се случват срещите. Чрез всяко общуване с клиент, научавате нови неща, водейки до намалени цени и по-добро обслужване. Разработените от AI инсайти дава възможност на служителите ви винаги да знаят какво да кажат, водейки до търсените от компанията резултати.

Ключови функционалности на Dynamics 365 Customer Service:

  • Добавете стойност в цялото клиентско преживяване

360-градусовият поглед позволява на служителите ви да предвидят нуждите на клиентите и да персонализират общуването за по-добро клиентско преживяване.

  • Общувайте с клиентите си по всяко време и навсякъде

Направете намирането на информация лесно чрез самообслужване и различни общности. Прехвърляйте задачите от всеки канал на съответния служител за по-бързо разрешаване.

  • Подобрете представянето на служителите си

Анализирайте дейностите в центъра за контакти и общуването с клиенти, за да подобрите преживяването им. Стимулирайте най-доброто държание с игри и състезания между служителите.

  • Водете служителите си към по-добри резултати

Разработените от AI инсайти дават идея на служителите какви са правилните действия, предлагайки релевантната информация точно когато им трябва.

  • Бъдете проактивни

Погрижете се за проблемите в обслужването и поддръжката, преди да са се появили. Анализирайте информацията от свързаните устройства и вземете мерки по-рано.

Resources