Какво е Dynamics 365 Sales?

Dynamics 365 Sales e CRM приложение за продажби, осигуряващо на търговците информация, напътствия и инструменти необходими за персонализиран подход към всеки клиент. Софтуерното решение помага по-добре да разбирате нуждите на клиента, да създавате добри отношения с тях и да печелите повече сделки с ефективния си подход.

Моля, вижте предложението ни за безплатен пробен период тук.

Какви са плюсовете на Dynamics 365 Sales?

Свързаните елементи във вашето софтуерно решение позволяват да освободите време за продажби чрез познатия ви, цялостен процес. Фокусът върху отношенията ви с клиенти остава там, където трябва да бъде: в центъра, давайки ви възможност да създадете доверие и да продавате продукти, които са релевантни за тях. Dynamics 365 Sales расте с компанията ви, давайки ви възможност да останете със своето надеждно решение независимо колко се разрастне вашата компания.

Ключови функционалности на Dynamics 365 Sales:

 • Идентифицирайте правилните купувачи

  Увеличете процента на реализация с усъвършенствани модели на оценка, които ви казват колко вероятна е покупката.

 • Свържете се с потенциални клиенти

  Увеличете процента на отговор чрез приветливо представяне от колеги, които вече се срещат, колаборират или пращат имейли на потенциалните клиенти.

 • Имайте по-добър поглед върху организационната структура

  С интерактивни диаграми следете контактите на даден клиент и разберете отношенията между тях по-добре, за да можете да прецените кои от тях са заинтересовани страни или имат влияние върху тях

 • Персонализирайте съдържанието

  Колаборирайте и персонализирайте документи с вградените инструменти Office 365, за да оставите дълготрайно впечатление в клиентите.

 • Споделете най-добрите си практики.

  Направете продажбите най-силната ви страна с контекстуални материали, които съдържат печеливши техники за продажба.

 • Работете с познати програми

  Работете по-бързо с управление на възможностите. Увеличете продуктивността на екипа си продажби с познати за тях програми– Outlook, Excel, and SharePoint – които също така работят безпроблемно с Dynamics 365 Sales.

 • Продавайте навсякъде и по всяко време

  Подкрепяйте работата, която се случва извън офиса, с мобилните устройства на своите служители, предлагайки им контекстуални новини и важна информация.

 • Осмислете бизнеса си

  Забележете проблемите и тенденциите с диаграмите на Dynamics 365 Sales и справки, базирани на истински данни. Получете отговори с подробни визуализации на въпросите си.

Resources