implementation

Intelligent Systems предлага много повече от бизнес софтуер. Екипът ни предоставя цялостни бизнес решения, които дават надеждна основа за успешното ви развитие. Нещо повече, предоставянето на висококачествени услуги е в основата на нашата бизнес философия, което означава, че отделяме значително време и усилия, за да придобием поглед върху вашия бизнес и да идентифицираме вашите нужди.

Гарантираме първокласни услуги за внедряване на бизнес софтуер във всяка организация. Използваме утвърдена методология на Microsoft, в която всички етапи от процеса на внедряване са предварително дефинирани и са определени стандарти за всяка изпълнена дейност. Рискът от грешки е сведен до минимум, проектите протичат безпроблемно и спрямо предварително зададени бюджетни рамки и срокове. Ето защо ние сме сертифицирани по ISO 9001:2015.


Предоставяме цялостно IT обслужване!

Всеки бизнес е различен, за това разработваме индивидуален подход към всеки отделен проект. Единственото нещо, което остава непроменено, е качеството на услугите във всеки етап на проекта.

1

Анализ и дизайн

Анализираме ключовите ви бизнес процеси в детайли, идентифицираме места за подобрение, а след това правим архитектура (дизайн) на процесите следвайки на логиката на системата.

2

Инфраструктурно осигуряване

В облака или на ваши собствени сървъри.

3

Разработка и тестване

Настройка и модификация на системата, разработване на нови функционалности, интегриране с външни системи, тестване с примерни данни, корекции на програмни грешки.

4

Внедряване и обучение

Изготвяне на подробно ръководство за работа по потребителска роля, завършване на инсталацията на системата, крайно въвеждане и/или преместване на данните, обучение на крайни потребители

5

Поддръжка по време на стартиране

Помагаме на крайните потребители през първите дни на работа със системата.

6

Текуща поддръжка

Съгласно подписан договор с условия по поддръжка (SLA).

Защо да изберете нас

200+

Сертифицирани професионалисти

19

Години опит

19

Години растеж

500+

Доволни клиенти

55+

Страни

44

Сертифицирани приложения

Помагаме им да трансформират бизнеса си

Layer 2
Layer 3
Layer 4
Layer 6
Layer 7
Celio logo
sodexo_en_220x83_2
logo-drager1
avendi
tiryaki_logo_small