Chat with us, powered by LiveChat

Intelligent Systems предлага много повече от бизнес софтуер. Екипът ни предоставя цялостни бизнес решения, които дават надеждна основа за успешното ви развитие. Нещо повече, предоставянето на висококачествени услуги е в основата на нашата бизнес философия, което означава, че отделяме значително време и усилия, за да придобием поглед върху вашия бизнес и да идентифицираме вашите нужди.

Гарантираме първокласни услуги за внедряване на бизнес софтуер във всяка организация. Използваме утвърдена методология на Microsoft, в която всички етапи от процеса на внедряване са предварително дефинирани и са определени стандарти за всяка изпълнена дейност. Рискът от грешки е сведен до минимум, проектите протичат безпроблемно и спрямо предварително зададени бюджетни рамки и срокове. Ето защо ние сме сертифицирани по ISO 9001:2015.

software implementation

Предоставяме цялостно IT обслужване!

Всеки бизнес е различен, за това разработваме индивидуален подход към всеки отделен проект. Единственото нещо, което остава непроменено, е качеството на услугите във всеки етап на проекта.

1

Анализ и дизайн

Анализираме ключовите ви бизнес процеси в детайли, идентифицираме места за подобрение, а след това правим архитектура (дизайн) на процесите следвайки на логиката на системата.

2

Инфраструктурно осигуряване

В облака или на ваши собствени сървъри.

3

Разработка и тестване

Настройка и модификация на системата, разработване на нови функционалности, интегриране с външни системи, тестване с примерни данни, корекции на програмни грешки.

4

Внедряване и обучение

Изготвяне на подробно ръководство за работа по потребителска роля, завършване на инсталацията на системата, крайно въвеждане и/или преместване на данните, обучение на крайни потребители.

5

Поддръжка по време на стартиране

Помагаме на крайните потребители през първите дни на работа със системата.

6

Текуща поддръжка

Съгласно подписан договор с условия по поддръжка (SLA).

Защо да изберете нас

180+

Сертифицирани професионалисти

15

Години опит

15

Години на растеж

450+

Доволни клиента

55+

Страни

5

Сертифицирани приложения

Помагаме им да трансформират бизнеса си