Microsoft logo

Microsoft

Microsoft е световен лидер при разработката на софтуер. Продуктовата линия бизнес системи Microsoft Dynamics включва решения, които предлагат широко разнообразие от интегрирани бизнес приложения и услуги, проектирани да оптимизират стратегическите бизнес процеси на компаниите. Intelligent Systems е част от престижната група Microsoft Dynamics President’s Club за 2013 и 2014, и е Microsoft Gold Certified Partner за бизнес решенията Microsoft Dynamics.

Към уебсайта

Dynamics Mobile

Dynamics Mobile е приложение за мобилен достъп до ERP системите Microsoft Dynamics 365, AX и NAV. Intelligent Systems е бизнес партньор и ексклузивен дистрибутор на Dynamics Mobile за България.

Към уебсайта
LS retail logo

LS Retail

LS Retail e глобален лидер при предлагането на цялостни решения за ритейл сектора, базирани на системите Microsoft Dynamics. В световен мащаб решението LS Retail се използва от над 2 300 компании с повече от 45 000 магазина и 103 000 POS терминала. Intelligent Systems е официален партньор на LS Retail за България и единственият, отличен с престижното отличие на LS Retail Platinum Partner.

Към уебсайта
veripark logo

VeriPark

VeriPark предлага специализирани решения за банки, кредитни институции, застрахователни дружества, пенсионни фондове и брокери в цял свят.

Към уебсайта
Dynamics Trans logo

Dynamics Trans

Dynamics Trans е специализирано бизнес решение за средни и големи предприятия в транспортния и логистичен сектор.

Към уебсайта

DealerBox

DealerBox е интегрирана софтуерна платформа, която покрива всички процеси във вашата фирма за продажба на автомобили.

Към уебсайта

Atlassian

Atlassian е компанията, която стои зад едни от най-популярните решения за разработка на софтуер и управление на проекти на пазара.

Към уебсайта
bi4dynamics logo

BI4Dynamics

BI4Dynamics е готово за употреба business intelligence решение за ERP системи Microsoft Dynamics.

Към уебсайта

Porini

Porini e световен доставчик на професионални бизнес решения и консултантски услуги за компании, занимаващи се с производство и търговия на облекло и текстил.

Към уебсайта